• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum beni kotuluyor

Zeynep uzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
88
46
3
34
Merhaba arkadaşlar.Daha önce komşumla ilgili konu açmıştım sürekli rahatsız edip birşeyler istiyor diye.Araya mesafe zar zor koyup biraz olsun uzaklaştırdim.Ne yazık ki karşı karşıya oturuyoruz.surekli ewime geleni gideni gözetliyor.bi operasyon geçirmiştim ayyy senin canın ne sağlanmış demek ki sen normalde doğum yaparsın diye değişik değişik konuşuyor.Bana kotuledigi kişileri tek tek ewe çağırıp ağırlıyor.pasylasimlar yapıyor.Ortak bi arkadaşımız vardı salonuna gitmek istedim kapali bugün dedi hâlbuki açıktı.Bu.kiz sürekli millete beni kotuluyor sanırım,Halbuki milleti bana hep kötüler yazistigi şeyleri ekran görüntüsü alıp atardı kaç defa uyarmama rağmen.simdide sürekli laf sokan paylaşımlar yapıyor iyice sinirmi bozmaya başladı,ne yapicam bilemiyorum.kavga etmek istemiyorum ama, sizce heryerden engellemelimiyim.

Son düzenleme:
Komşuna takmışsın sanki. Kendi çevren yok da sadece ortak arkadaşlarınız var gibi. Bence kendine yeni bir çevre edin. Paylaşımlarını takip ediyorsun, lafları üzerine alınıyorsun. Ev hanımı olduğunuzu düşünüyorum. Sanırım karşı komşunuz da ev hanımı.

Komşuna takmışsın sanki. Kendi çevren yok da sadece ortak arkadaşlarınız var gibi. Bence kendine yeni bir çevre edin. Paylaşımlarını takip ediyorsun, lafları üzerine alınıyorsun. Ev hanımı olduğunuzu düşünüyorum. Sanırım karşı komşunuz da ev hanımı.
Yeni taşındım bu şehire evet cewrem yok.paykasimlari üzerime almıyorum paylaştıktan beş dk sonra ağzımı arayıp konuşuyor çünkü.

Ortak arkadaşın salonuna gideceğinizi nerden biliyor ve nasıl size kapalı diyor? İnsanların mesafe koyma şekilleri çok farklı sanıırm benden. 🙄

Ortak arkadaşın salonuna gideceğinizi nerden biliyor ve nasıl size kapalı diyor? İnsanların mesafe koyma şekilleri çok farklı sanıırm benden. 🙄
Çünkü sürekli konsuma yazışma halinde yeni yeni kendimden uzaklastiriyorum, şuraya girelim mi diyor işim var şuraya gideceğim diyorum ,kahve içelim mi diyor işim var diyorum v.s

Back
X