Komşum ile ten çorap tartışması

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.934
6.681
158
Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)

Eklentiler

• Screenshot_20210309-234611_Instagram.webp
    Screenshot_20210309-234611_Instagram.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 867
Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
eskiden bana da acayip gelirdi, sonra ünlülerde dahi örneğini gördüm. amaaaan nasıl rahatsanız öyle giyinin. ben markete giderken bile eşofmanımı ev şortunun üzerine geçirip gidiyorum dönünce üst değiştirmek kolay olsun diye. bugün alay etseler yarın unuturlar, meeh.

Sandalet cok guzelmis ama😍

Bende çorapsız gezemedigim için sandalet giymiyorum 😟

Dün spor ayakkabı giyip çıkmıştım akşam hava çok soğudu babet çorabı vardı sadece, aldım bir mağazadan sarı renkli garfieldlı çorap, spor ayakkabım pembe, giydim çorabı pantolonun üstüne çektim herkes baktı umrumda olmadı çünkü kime ne 😂

Dün spor ayakkabı giyip çıkmıştım akşam hava çok soğudu babet çorabı vardı sadece, aldım bir mağazadan sarı renkli garfieldlı çorap, spor ayakkabım pembe, giydim çorabı pantolonun üstüne çektim herkes baktı umrumda olmadı çünkü kime ne 😂
Ama o moda kimse bakmaz ki 😂

Aman ben seviyorum diyip geçin siz de gülün alışırlar onlara ne hem
Ben eşime bazı kıyafetleri giymesini güzel bulmadığımı söylüyorum o da bunu bulmuyormus o bana kendini güzel göstermeye gayret ediyormuş Ben de etmeliymisim. Ben de göz zevkini bozuyor madem deyip sandalet giymiyorum hic ama içimde ukde resmen

Ben ten rengi çoraptan hiç hoşlanmıyorum görüntü olarak. Sandaletle hele hiç güzel durmuyor bence. Bu bir stil konusu değil demişsiniz ama anlamadım orasını. Siz kendinize yakıştırıyor beğeniyorsanız giyinin tabi kimsenin bir şey demeye hakkı yok
Millet şikayet ediyor bir derdim vara uygun değil diye; ban yiyoruz sonra. Ama nasil milleti takmamayı öğreneceğiz bilemiyorum.

Ben eşime bazı kıyafetleri giymesini güzel bulmadığımı söylüyorum o da bunu bulmuyormus o bana kendini güzel göstermeye gayret ediyormuş Ben de etmeliymisim. Ben de göz zevkini bozuyor madem deyip sandalet giymiyorum hic ama içimde ukde resmen
Ama haklı değil mi? O sizin isteklerinize dikkat ediyorsa siz de onunkilere dikkat etmelisiniz.

Aslında benim yaptığım da yanlış değil mi
Bence değil. Ben eşlerin aşırıya kaçmadıkları sürece birbirlerinde hoşlanmadıkları şeyleri söylemeye hakları olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı birbirimizin gözüne hoş görünmeliyiz bence.

Back
X