- 26 Kasım 2016
- 356
- 379
- 18
- 38
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
kızlar herkese teşekkürler guzel yorumları ıcın cok tatlısınız hepiniz...
iyi olmak zor olandır klayı kötü olabılmek cok basit ben cok sevdıgım ıcın arkadasımı karsılıksız beklentısiz yapıyorum ne yapıyorsam...
kızlar herkese teşekkürler guzel yorumları ıcın cok tatlısınız hepiniz...
iyi olmak zor olandır klayı kötü olabılmek cok basit ben cok sevdıgım ıcın arkadasımı karsılıksız beklentısiz yapıyorum ne yapıyorsam...
Son düzenleme: