Komşum sürekli sık boğaz ediyor

Zeynep uzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
88
46
3
35
Merhaba kızlar.Yeni tasindigim sehirde hiç arkadaşım yoktu.genelde soğuk biriyim.Hemen arkadaşlık kuramam.bi kaç ay sonra karşı komşumla tanıştık.surekli mesaaj atmaya başladı tanıştığımız İlk günden başka birinin dedikodusunu yapmaya başladı.Nedense İlk başlarda arkadaşlık ettim hemen on yargı yapmak istemedim.Surekli gelmeye gitmeye başladı.hergun bişey istemeye mercimek un pirinç domates süt ne gelirse aklınıza.daha şimdiye kadar sadece bir limon istemisligim var.ekmege Kadar istemeye başladı.durumu da kötü değil sürekli pahalı güzellik merkezlerinde çıkmaz yani.en son halillarini benim Makinamda yıkamak istedi.ben ne diyecegimi bilemedim bı bahaneyle reddettim.surekli ortak şunu bunu yapalım mı ama tüm malzemeler benden ve benim ewimde yapılıyor bu ortak oluyor.kendimi aptal gibi hissettim.Vermek bişey değil ama aptal hissetmek çık kötü.Sizce nasıl yol izleyip uzaklastirayim kendimden.

Reddedin. Ya da sende yapalım diyin. Bunalmıştım evden çıkmış olayım bana da bi değişiklik olsun hadi sende ortak pasta kurabiye yapalım diyin. Obur sefere sana gelmek isterse alışveriş zamanı geldi evde hiç bisi yok yine sende yapalım diyin. Eğer hep kendisinde yapıldığını söylemeye ya da ima etmeye kalkarsa aşkolsun ben sana öyle mi yapıyorum diyin..

Komşu diyince bir gülesim geliyor, benim karsi komşum temassız teslimat günlük alışverişimi alıp dolabına koymuş. Daha öncede yanlış kapıya gittikleri oldu hemen getirmişti. Üzerinde isim ve Fiş olurdu poşeti veya fişi görmedim. Teslim edilmeyince kapılarını çaldım nasıl olduysa ona gelmis sanmış. Beklediği kişiye de sormamış:D iftar vakti bana yumurta aratti yahu :D

İzin vermeyin net olun yada istediği malzemeyi geri isteyin. Tabiki yine baginizi koparin.

Merhaba kızlar.Yeni tasindigim sehirde hiç arkadaşım yoktu.genelde soğuk biriyim.Hemen arkadaşlık kuramam.bi kaç ay sonra karşı komşumla tanıştık.surekli mesaaj atmaya başladı tanıştığımız İlk günden başka birinin dedikodusunu yapmaya başladı.Nedense İlk başlarda arkadaşlık ettim hemen on yargı yapmak istemedim.Surekli gelmeye gitmeye başladı.hergun bişey istemeye mercimek un pirinç domates süt ne gelirse aklınıza.daha şimdiye kadar sadece bir limon istemisligim var.ekmege Kadar istemeye başladı.durumu da kötü değil sürekli pahalı güzellik merkezlerinde çıkmaz yani.en son halillarini benim Makinamda yıkamak istedi.ben ne diyecegimi bilemedim bı bahaneyle reddettim.surekli ortak şunu bunu yapalım mı ama tüm malzemeler benden ve benim ewimde yapılıyor bu ortak oluyor.kendimi aptal gibi hissettim.Vermek bişey değil ama aptal hissetmek çık kötü.Sizce nasıl yol izleyip uzaklastirayim kendimden.
Bizim apartmanda da böyle bir tane var. her gelenle samimi olur vakitli vakitsiz evlerine girer çıkar. Bana ilk çocuğunu bırakmaya çalışmasıyla başladı. İstemedim net bir şekilde tavrımı koydum. Beni görünce kafasını bile kaldıramıyor :D

Benim de vardı böyle bir komşum kırmamak için hayır diyemiyordum baktım olmuyor eşimi öne sürdüm izin vermiyor kusura bakma benimle kavga ediyor veremem dedim sürekli gelip gitmesini de azalttım oylelikle vazgeçti siz de öyle yapın yoksa böyleleri kullanmaya bayılır.

Çok kibarmissiniz, ben asla böyle olamazdım.

Net bir şekilde istemediğinizi söylemedikçe böyleleri sizden çıkmaz net olun gerekirse eşinizi bahane edin

iletişimi net bir şekilde keseceksin , duvara çarpmış gibi anlayacak ,
bu tip insanalar yavaş yavaş çekilmeden anlamaz çünkü

iletişimi net bir şekilde keseceksin , duvara çarpmış gibi anlayacak ,
bu tip insanalar yavaş yavaş çekilmeden anlamaz çünkü
Cevap vermiyorum çünkü iyice soğudum verince de kısa kısa mesafeli yazıyorum.bi hatamı yaptım ben bilmeden kalbini mı kırdım diyor bu sefer

İyi dönemlerimde değilim canımı sıkan mevzu var bir süre yalnız kalmak istiyorum deyin kesin iletişiminizi başka yol yok gibi gözüküyor

Komşuluk ilişkilerini bu yüzden hiç sevmiyorum işte bir kere samimiyet kurdun mu kopması çok zor her şeye karışılıyor soruluyor vs

Her zaman derim patavatsızlık bazen iyidir :) Ben de her zaman işe yarar. Özellikle bu tip insanlar üzerinde uyguladığım olmuş ve kesin sonuç vermiştir :) Bişey mi istedi,evde yok. Yine mi iistedi,ee yine yok. Gelmek mi istedi,açıklama yapmadan müsait değilim. Soğuk tonda konuşmalar ve kısa cevaplar... Eşşek değilse anlar yani.

Back
X