Kızlar geçengün de konu açmıştım. alt katimizdaki bayan daha taşımalı 2 gün olmasına rağmen ev sahibini kapımıza göndermişti ses yapıyoruz diye ve ben öyle olmadığımızı düşündüğümü forumda sizlerle paylaşmıştım.
şimdi dün akşam 11bucukta yöneticiyi arayıp benim ev supurdugumu söylemiş yönetici şimdi geldi kapıya. oysaki ben dün akşam 11e kadar evin önünde kedi bulduk onun sahibini aradım besledim en son bi gece misafir edecek birini bulup 11 de eve çıktım dus bile almadım ses gidcek aşağıya diye. şimdi böyle şikayet aldım. kapısına konuşmaya gidecektim eşin gitme kapımıza geldi diye şikayet eder diyor. yönetici bu kadın biraz cins birine benziyor uğraşmayın boşverin ben gorevimi yaptım sizi de tanıyorum lütfen idare edin komşuyuz kavga çıkmasın dedi gitti. ama kızlar ben sakince gidip durumu izah etmek istiyorum suç mu bu?
idare etmeyin. size ekmek su vermeyen topluma ayak uyduramayan ruh hastalarini idare etmeyin asla. cunku bu incelik, onlarin anladigi dil degil. kapisina da gitmeyin, kapima geldi haneye tecavuz vs diyip basinizi belaya sokabilir siz insan gibi konusurken, saldirdi diyebilir.
anladigi dilden konusun.
balkon demirlerini yikamak evde topukluyla gezmek yuksek ses muzik acmak cocuklari serbest birakmakla baslayin ise. gorsun, ses neymis rahatsizlik neymis.
karsi komsum kapisina sabahtan cop koyar aksama kadar pis sularini akitirdi apartman les kokardi. birkez rica ettim..birkez ust kat rica etti. anlamadi. devam etti. wc coplerini bile seffaf posetle kapiya koymaya basladi ustune ustluk
birhafta cop biriktirdim balkonumda hayvan ölüsü gibi kokuyordu copum ve kocamandi
ust kat ve alt kattaki komsularimi tek tek aradim, kapiya cop birakiyorum.hakkinizi helal edin sizi biraz rahatsiz edicem ama anlamasi lazim dedim. hepsi yap dedi. copu kapima koydum apartmana giremezsiniz kokudan nas les kokuyor apartman copum yuzunden size anlatamam.
kapima geldi yuzsuz. copumu koymamami pis koktugunu soyledi bana :)))) senin coplere arkadas olsun diye biraktim bence harika gozukuyolar birlikte dedim. suratindaki o saskin ve pis ifadeyi size anlatamam.
bidaha kapiya degil cop.kutu bile birakmadi.. ricadan anlayamanin kendi dilinden konusmak farz. anladigi dilden konusun rahatsizlik neymis gorsun derim.
bazen huzur bulmak icin, huzursuz etmek sart. gerisi size kalmis.