Komsum yine bizi sikayet etmis.

Bunlar çalışma hayatında da hiyerarşiyi bozup olur olmadık her şeyi direkt patrona şikayet eden tipler. Ayşe saçımı çekti örtmenim ühühühühü den farkı yok.

Nasıl çözersiniz bilmem ama kek börek çörek fazla bu kadına. Suçlu değilsiniz ki gönül alasınız.

o cınslıgınden degılde yaklasımı yanlıs olmus boyle ortalıgı kaldırmak yerıne sızınle konussa yanlıs anlasılma duzelebılırdı
bazen ust komsunun yan tarafında oturan ses yaptıgında bıle sankı ustumuz ses yapıyormus gıbı yanılabılırız bınada sıfır yalıtım olunca oyle olur onla karıstırmıstır sız sanmıstır evde bıle degıldım komsum sız bız sanmıssınız bıze de cok ses gelıyor bu apt boyle yanlıs anlasılma olmus ben kımseye rahatsızlık vermem benımde hıc sevmedıgım bırseydır ama apt de yalıtım yok benden gelmedı o sesler dıye konusun uzlasın derım bu tarz nerde nasıl davrnması gerektıgını bılmeyen ınsanla zıtlasırsanız sız zararlı cıkar daha cok asabınızın bozulmasına sebep olursunuz guzel guzel konusun anlasın derım

Evet bazen sesler karışıyor. Eski bir binada oturuyorum, iki alt katımda oturan komşumun sesi bazen üstten geliyormuş gibi oluyor.

Kızlar geçengün de konu açmıştım. alt katimizdaki bayan daha taşımalı 2 gün olmasına rağmen ev sahibini kapımıza göndermişti ses yapıyoruz diye ve ben öyle olmadığımızı düşündüğümü forumda sizlerle paylaşmıştım.

şimdi dün akşam 11bucukta yöneticiyi arayıp benim ev supurdugumu söylemiş yönetici şimdi geldi kapıya. oysaki ben dün akşam 11e kadar evin önünde kedi bulduk onun sahibini aradım besledim en son bi gece misafir edecek birini bulup 11 de eve çıktım dus bile almadım ses gidcek aşağıya diye. şimdi böyle şikayet aldım. kapısına konuşmaya gidecektim eşin gitme kapımıza geldi diye şikayet eder diyor. yönetici bu kadın biraz cins birine benziyor uğraşmayın boşverin ben gorevimi yaptım sizi de tanıyorum lütfen idare edin komşuyuz kavga çıkmasın dedi gitti. ama kızlar ben sakince gidip durumu izah etmek istiyorum suç mu bu?
idare etmeyin. size ekmek su vermeyen topluma ayak uyduramayan ruh hastalarini idare etmeyin asla. cunku bu incelik, onlarin anladigi dil degil. kapisina da gitmeyin, kapima geldi haneye tecavuz vs diyip basinizi belaya sokabilir siz insan gibi konusurken, saldirdi diyebilir.

anladigi dilden konusun.
balkon demirlerini yikamak evde topukluyla gezmek yuksek ses muzik acmak cocuklari serbest birakmakla baslayin ise. gorsun, ses neymis rahatsizlik neymis.

karsi komsum kapisina sabahtan cop koyar aksama kadar pis sularini akitirdi apartman les kokardi. birkez rica ettim..birkez ust kat rica etti. anlamadi. devam etti. wc coplerini bile seffaf posetle kapiya koymaya basladi ustune ustluk

birhafta cop biriktirdim balkonumda hayvan ölüsü gibi kokuyordu copum ve kocamandi
ust kat ve alt kattaki komsularimi tek tek aradim, kapiya cop birakiyorum.hakkinizi helal edin sizi biraz rahatsiz edicem ama anlamasi lazim dedim. hepsi yap dedi. copu kapima koydum apartmana giremezsiniz kokudan nas les kokuyor apartman copum yuzunden size anlatamam.
kapima geldi yuzsuz. copumu koymamami pis koktugunu soyledi bana :)))) senin coplere arkadas olsun diye biraktim bence harika gozukuyolar birlikte dedim. suratindaki o saskin ve pis ifadeyi size anlatamam.
bidaha kapiya degil cop.kutu bile birakmadi.. ricadan anlayamanin kendi dilinden konusmak farz. anladigi dilden konusun rahatsizlik neymis gorsun derim.
bazen huzur bulmak icin, huzursuz etmek sart. gerisi size kalmis.

kurabiye ve borek yapip konusmaya gitmeyin sakin

oncelikle b..k yesin.

ikincisi konusmayi bilmiyorum delinin tekiyim diye bagiran insanla ne konusulabilir? anca basinizi belaya sokarsiniz.

Benim de yan komsum merhaba dedigimde kafasını ceviren, beni gorurse kapıyı carpan bir tip. Suc bende sanıyordum bir kez markette gordum herkese oyle davranıyor, 5 karıs surat calısanlara ustten ustten bakıyor.

Onunla boyle bir sorun yasasam hic oyle elımde kekle kurabiyeyle gitmezdim. Ama calar kapısını seslerin karısabildigini, evde olmadıgımı soylerdim. Anlarsa ne ala..

Çal küreği agzına. Gıcık oluyorum bu komşulara. Aynu benim alt komsu . Çırpma gunu balkona çamaşır asıyor bende camdan cırpıyorum. Napim çamaşırı kirlenmesin die. Vsy efendim cam acık nie cırpıosun dio. Dedim en son yettin sen artık. Evden de cıkayımmı istersen dedim asma sende balkona çırpma gunu bişey annem yaşındasın gir içeri dedim. Soylenio sürekli ben devam artık napim. Benim üzerimde ki sürekli cırpar gun falan dinlemez benim sesim cıkmıo napim görüyorsam camımı kapıyorum ne deyim yani. Komşu olmak boyle bişey varsın 2 kez yıkayım balkonumu. Taviz verme tepene cıkarlar ver ayarı

kapısına not bırakın bence.böyle böyle sürekli şikayet edip duruyorsunuz ancak sizin iddia ettiğiniz saatlerde evde bile değildik şahitlerimiz var.Artık rahatsız oluyoruz vs vs diye.

Kek, borek, kurabiye vs götürüp de telef etmeyin.
Onceki konuda da yorum yapmıştım çocuk için geç vakitte sıkıntı diye ama orda da güzelce izah ettiniz.
Denge sorunu olan insanlarla sakın muhatap olmayın sonunda yine siz suçlu çıkarsınız.
Banyonuzu da yapın.
Ne münasebet ses gider diye yapmamak.
Oldu nefes de almayın.
Tinlamayin bile.

Kızlar anca telefonu elime aldım dışarıdaydım kusura bakmayın. bugün gidip kendimi güzelce ifade ettim. Süpürge sesinin benden gelmediğini söyledim. Ayrıca apartmanın eski Yapı olduğunu ve seslerin karisabildiğini ifade ettim. Kendisi de sınava çalıştığını en ufak bir Sesten bile dikkatinin dağıldığını söyledi. ben de elimden gelen her şeyi yaptığımı ifade ettim. aslında konuşunca çok ters birisi değil ama ısrarla ses geldiğini ve bundan rahatsız olduğunu belirtiyor. Ben de bizim ses yapmadığımız konusunda ısrarcı oldum. en son tatlıya Bağlar gibi ayrıldık ama yine de sesin benden geldiğini düşündüğünü sanıyorum. inşallah tekrar bir şikayetle karşılaşmayız. ayrıca bizden bir gürültü geldiginde direk Bizim evimize çıkmasını rica edip, yönetici veya ev sahibini aramasına gerek olmadığını söyledim. En azından böyle yaparsanız sesin bizden gelip gelmediğine de emin olursunuz diye belirttim. inanın bir haftada canımdan bezdim..

Deli mi ne daha dün gelmiş kafasuna gore onu bunu sıkayet edıyor. Git tabıkı kapısına derdın ne daha dun geldın olay, cıkarmakmı ıstıyoesun de gitain sıkayet etsin öadem yönetıcı semı tanıyor sana hak ve rır zatem

Back
X