Komşum:(

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
37
Aynı binada oturduğum komşum war aynı yaşdayz iyi anlaşıyoruz ama kendisi benim düşmanım diyebıleceğim ortak tanıdımız biriyle görusuyor , hem benle hem onla yani..biliyor benim o kişidn nefret ettımı hatta diğer komşumla arkadaşlımı bitirdm düşmanımla samimi diye , bunu da biliyor ama oturmaya cağardında falan gidiyor e onlar gorusunce ben bu komşumdan soğuyorum guwenemiyorum ona dawranışlarıma yansıyor bu onla goruşmesem ck sıkılyrm kimse yk ondan başka etrafımda kafa dengimde ,sizce ben kıza nasıl dawranmalıym walla napcamı şaşırdım

Aynı binada oturduğum komşum war aynı yaşdayz iyi anlaşıyoruz ama kendisi benim düşmanım diyebıleceğim ortak tanıdımız biriyle görusuyor , hem benle hem onla yani..biliyor benim o kişidn nefret ettımı hatta diğer komşumla arkadaşlımı bitirdm düşmanımla samimi diye , bunu da biliyor ama oturmaya cağardında falan gidiyor e onlar gorusunce ben bu komşumdan soğuyorum guwenemiyorum ona dawranışlarıma yansıyor bu onla goruşmesem ck sıkılyrm kimse yk ondan başka etrafımda kafa dengimde ,sizce ben kıza nasıl dawranmalıym walla napcamı şaşırdım

Siz görüşmüyorsunuz diye o da mı görüşmeyecek.
Size ne ki bundan?

biraz ilkokul çocuğu düzeyinde bi davranış değil mi bu?

görüşmek istiyorsanız, anlaşıyorsanız görüşün. onun kiminle görüştüğü sizi ilgilendrmez. takılmayın. çok takılıyorum diyosanız o zaman görüşmeyeceksiniz.

Iyi de o kişi seviyor demek ki

Hem seni hem onu sevemez mi

Sen ona ipotek koyamazsın

Kusura bakmayın haksız sınız... Siz küskünsünüz diye, bir başkasını da o kişiye küsmeye mecbur bırakamazsınız... Hatta bu huyunuz sizi yalnız kalmaya itebilir ileride.

Sadece görüşüyor diye alınıyorsanız haksızsınız.. Ama eğer arada laf taşıma yapıyorsa ya da senin yanında ona saydırıp görüşüyorsa, aynısını sizede yapıyor olabilir. Ha böyle bir durum yoksa zaten bırakın görüşsün sizi ilgilendirmez.

kimsenin hatırına kimseyle küsmem doğrusu.karşınızdakine de güvenmiyorsanız havadan sudan bahsedin derdini anlatmayın içinizi açmayın sadece zaman geçirin olsun bitsin...

Komsunuza onla gorusme diye bisey diyemiyceginize gore,eger sizde guvenemiyorsaniz komsunuza onla beraberken ozelinizi,kus oldugunuz bayan hakkinda bisey konusmayin. tabi konusuyorsaniz diye soyluyorum,olurya arada laf tasiyabilir diye dusunuyosaniz .

sen de diğerinden bahsetme yokmuş gibi davran

Kızlar ewet ben konuşmuym die oda buna mecbur değl ama o düsmanımın bana yasattıklarına bızzat sahit oldu nakadar uzuldumu gordu ben şahsen gorusmeye çekinirdm arkadaşmın duşmanıyla we bana nispet olsun die en yakn arkadaşımı çağarıyor ki kendısı kac yasında kadın ya bılmıyrm çk ters değlmi sizce ya

Annemin taşınmasını bekliyorum we ayrıca merak ettıyseniz özeldn sorabilirdnz konuyu saptırmayalım

Demek ki "iyi anlaştığınız" kişiyle söylediğin kadar yakın değilsiniz.
Aksi halde dostların düşmanlarıda ortak olmalı.

Sizin düşünceniz ters.

Size çok zararı dokunmuş olabilir, ama bu sizin aranızdaki ilişki.

Onların ilişkisi de farklı.

Asıl bu nedenle görüşmeyi keşke saçma olurdu.

nefret ettigim insan tipi..karaktersizlik yapmayin reca ederim..komsun sen gorusmuyorsun diye o komsunda gorusmese o da bi karaktersiz olurdu..dogru bir insan demekki..

Back
X