Komşuma nasıl davranmalıyım?

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar bi komşum var genel itibariyle iyidir ama o kadar patavatsız ki bazen bi.laf eder ne cevap vereceğimi şaşırırım onun anlayacağı dilden cevap versem kendime yakıştırmıyorum iletişimi kessem diğer tüm komşularımlada kesmek zorunda kalcam çünkü her ortamda o mutlaka var herkese karşı aynı onlar alışmış ama ben gelemiyorum böle şeylere geçendede çocuğumu şaka yollu azarladı tepki verdim ama yeterli bi tepki değildi o an şaşırdım her zaman ki gibi ne diyeceğimi bilemedim seviyesine inemiyorum çünkü.ya sıkı kavga edip iletişimi kescem ya ne yapcam bilmiyorum

Valla seviyesine inerim açıkçası, kısasa kısas.. Böylelikle o benim seviyeme çıkmaya çalışır.. Tabi dört dörtlük olmaz ama en azından idare edilebilecek seviyeye gelir..

Eminim tartışmaya gireriz öle olursa çünkü seviyesizliğinin farkında değil diyorum ya herkese karşı öle ama millet gülüp geçiyor ben ise her seferinde tepki veremediğim olaylar karşısında sonradan sinir olup duruyorum görünce selam bile vermiyorum sonra ama o hemen hal hatır soruyor oturmaya geliyor konuşuyor yani ona göre herşey normal

Böyle insanlarla gorusmemek en guzeli .Bir kaybim olacağını düşünmem açıkçası.

2 seçenek var ya onun seviyesine inmek yada onunla görüşmemek başka bir seçeceğin daha yok ki

Şahsen ben gülüp geçerdim ki ciddiye alınmadığını fark etsin. Bozuntuya verirsen dah da üstüne gelir.

Örnek verin mesel ne der
Mesela güya şaka yapıyor ama valla saçını başını yolarım yok burdan bi tane çakarım tarzı ergen ergen laflar bende ona karşılıklı saçını yola rı m diyemem tabi

Şimdi diğer komşularım alışmış kimi aynı şekilde cevap veriyor kimi vermiyor herkes samimi yani..ve her ortamda var maşallah onla kavga ettiğimde ister istemez diğerleri ile de uzaklaşıcam çünkü onun ortamlarına girmem o olduğu için

Mesela güya şaka yapıyor ama valla saçını başını yolarım yok burdan bi tane çakarım tarzı ergen ergen laflar bende ona karşılıklı saçını yola rı m diyemem tabi
Hahahaha ben de senin elini kiriveririm o zaman ödesiriz canim hahahaha diyip susun. Ben de olsam çok öfkelenirim hele ki çocuğumu azarlayacak paralarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…