- Konu Sahibi minikmeleklerim
Arkadaşlar iyi akşamlar ben bir sitede oturuyorum Ve 2-3 kafa dengi yaşıt Komşum var çok iyi anlaşıyor iki oğlum var 5 ile 8 yaşlarında bir Komşum varki bu surekli irtibat kurmak istiyor gidip gelmek aramak aranmak sorulmak istiyor benim memleketim bura onunki başka bir yer tanıdığı esi dostu çok yok hergun mutlaka goruamek istiyor bir saatte olsa ariyo musait misin diyo evde olduğum günleri takip ediyo değilim denmiyo samimiyet kurduk bi kere ve onu bunu geç acccaayip canavar bir oğlu var benimkilere kök sokturuyo dovuyo yoluyo 5 yaşında bu arada koca oğlanı aglatiyo buzdolabına kadar karıştırır istediğini alır çiçek saksisinda oyun oynar çiçeklerini yolar anasI rahat bi bağırır eder küçüğü var bebek daha kizivar onu ayağına alır uzaktan bağırır oğlum yapma etme falan valla bütün arkadaşlar illalh dedi komşunun kendisi yine katlanilacak cinsten ama çocuğa baş gelemiyoruz ve ben çok samimiyet seven biri değilim ara sıra kapim calinsin hoş olur ama hergun ger gün olmuyo bide gelip şunu aldım bunu sattim bunu alcam şunu alsam almam lazım su eksik bu marka alcam diye anlatır durur bende bunalip otururum hoa oturamamda onun çocuğunun peşinde kostururum bu arada azıcık kizsam oğlunahhemen surat asar valla yazarken bunaldim yine bene ne yapsam bilemiyorum hergun mutlaka arar geliyim diye nerdeyse hergun pazar eşim evde olsun olmasın arar yoksa gelir aaayyyy cildircam samimiyet kurmadan postayı koyacam ama kurduk bi kere...