KOMSUMA NASİL MESAFE KOYMALİYİM COK BUNALDİM!!!

minikmeleklerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
210
0
116
Nevşehir
Arkadaşlar iyi akşamlar ben bir sitede oturuyorum Ve 2-3 kafa dengi yaşıt Komşum var çok iyi anlaşıyor iki oğlum var 5 ile 8 yaşlarında bir Komşum varki bu surekli irtibat kurmak istiyor gidip gelmek aramak aranmak sorulmak istiyor benim memleketim bura onunki başka bir yer tanıdığı esi dostu çok yok hergun mutlaka goruamek istiyor bir saatte olsa ariyo musait misin diyo evde olduğum günleri takip ediyo değilim denmiyo samimiyet kurduk bi kere ve onu bunu geç acccaayip canavar bir oğlu var benimkilere kök sokturuyo dovuyo yoluyo 5 yaşında bu arada koca oğlanı aglatiyo buzdolabına kadar karıştırır istediğini alır çiçek saksisinda oyun oynar çiçeklerini yolar anasI rahat bi bağırır eder küçüğü var bebek daha kizivar onu ayağına alır uzaktan bağırır oğlum yapma etme falan valla bütün arkadaşlar illalh dedi komşunun kendisi yine katlanilacak cinsten ama çocuğa baş gelemiyoruz ve ben çok samimiyet seven biri değilim ara sıra kapim calinsin hoş olur ama hergun ger gün olmuyo bide gelip şunu aldım bunu sattim bunu alcam şunu alsam almam lazım su eksik bu marka alcam diye anlatır durur bende bunalip otururum hoa oturamamda onun çocuğunun peşinde kostururum bu arada azıcık kizsam oğlunahhemen surat asar valla yazarken bunaldim yine bene ne yapsam bilemiyorum hergun mutlaka arar geliyim diye nerdeyse hergun pazar eşim evde olsun olmasın arar yoksa gelir aaayyyy cildircam samimiyet kurmadan postayı koyacam ama kurduk bi kere...

Kısa net cevaplar ver o konuşmadan sen konuşma sıkılır gelmez zaten. Anlar herhalde :110:

Arayonca evdeyim ama müsait değilim de.
Açma arasında geri dönme.
çat kapı gelirse bende tam çıkıyordum de.
bir süre sonra ayağını keser.

Müsait değilim, kocam gelecek yemek yapcam, kocam gelecek temizlik yapcam (Kocanı vurgula ki gelmesin), başım ağrıyor çocuğu da uyuttum ben de yanına yatacağım, dışarı çıkacağız hazırlanacağım Vs.

Kadın sizin rahatsız olduğunuzu anlamamış bence.

ayy seni çok iyi anlıyorum.benim de öyle komşum var evli çocuklu.erkek arkadaşımın yakın arkadaşı kadın.bir türlü kurtulamadım ne yaptıysam.404 bildiğin.beni de hiç sevmez halbuki:))

aradığında müsait değilim çat kapı gelirse dışarıda işim vardı çıkıyordum gibi bahaneler bulun üst üste söylediğinizde anlar

8 yaşında oğlun okula gidiyordur dersleri yoğun kimseyi kabul edemiyorum kimseye de gidemiyorum de. Bu kadar basit

Aynı model bende de vardı. Hatta aynı işyerinde çalıştığımız için hafta içi de görmek zorundaydım. Hakikaten çok can sıkıcı bir durum. Ben ilk başta telefonları açmadım. Bu sefer doğrudan kapıya geldi. Doğalgaz sayacıma bakmış, camdan kafasını uzatıp ışığıma bakmış vs vs. Her türlü bir de kontrol edildim anlayacağınız. Dedim ya telefonları açmadım diye. Bir süre 2, 3 saat sonra geri döndüm. Sonra hiç dönmedim. Okulda odasına gitmedim. Derken yavaş yavaş 1,5 senede görüşmek istemediğimi anlatabildim. Şimdi o sağ, ben selamet. En güzeli bu.

İstemiyorsan görüşme net ol. Her zaman bir bahane bul. Mecbur musun elin azman çocuğu ile uğraşmaya.

Cnm bnm ablaamında bi komşusu öyleydi ay kadın Her dakika ariyodu bi rahat vermiyodu ne yaptıysak kadini uzaklastirmadik ve en son çare telefonları aacmadi acsada evde değilim evdeyimm musait değilim kadın gelsede pek konusmuyomus ve kadında artık giidp gelmeyi bıraktı yine arada bir gorusuyolar ama o kadar sık değil sizede omeririm

Yüz vermissin. Hic sevmiyorum böyle seyleri. Kendir olmuş sana resmen. Samimiyeti kes. Acik acik konus çocukların tartistigini ve rahat oturamadiginizi. Samimiyetiniz var madem gulerekten söyle olmazsa

Back
X