merhaba ben yeni evliyim apartmana taşınalı bi yıl bile olmdı ilk üst komşum geldi çok iyiydi bana hep abalık yapmaya çalıştı yada ben öyle anladım üç dört ay sonra foyası meydana çıktı çok dedikoducu kim kimlekavga etmiş kim napış hepsini biliyo benim yanımda kapı dinlio bi gün markte gittik ödeme yaparken dedim ki x abla dün kü yemeğim nasıldı pek iyi yemek yapmayı beceremiorum dedim kasayer erkek dediki oda zamanla olur dedi bunda bi kötülük göredemedim sonra çıktım x abla dediki ay ne tatlı çocuk ayarlayacan aslında dedi

şok gçirdim soka girdim 40 yaşıdnki kadın nasıl diyebilir bunu!!!

töbe bismillah demişim ondan sonra lafı değiştirdi yok öyle demek istemedim falan die eişime sölemedm ama uyku uyuyamıyorum korkuyorum o kadından her türlü kötülük gelir die allah aşkına akıl verin bide ben bunu dost bilip kaynanam ile aramdaki her türlü sorunu derdi yana yakıla anlatıodum ben 19 yaşındayım allahım herkesikendim gibi biliorum korkuyorum çok samimiyiz nasıl ayrılsamki biliyorum bnmde arkamdn dedikodu yapacak çünkü herkesinkinden yapıoo kimseyede anlatamadım