İyi aksamlar.benim bi karsi komsum var onun bi kizi bi oglu var.benimde tek kizim.simdi durum şu.ben cok severim komsuluk ama bununla biraz suyu cikti gibi size sorayim dedim.beraberiz guzel kahve iceriz beraber yemek yeriz guzel.rahatsiz oldugum seyler kendi cocuguna davrandigi gibi benimkine davranmiyor.bazen anlasamiyolar cocugu illa benim telefonumu istiyor benim kizda vermeyince agliyor bu bi degisiyor gidiyor.benim cocuguma kac kere vurdularda tabu vurmuyolar artik yoksa gorusmezdim cocuk bunlar diyorum ama bunun tavirlari degisik.cocugu cekmeceleri aciyo buda goruyo nerde ne var ertesi gun illa onu istiyor.bende ne gorse istiyor.ben calisiyorum kendi ev hanimi ay bide bana hava atmaya caliyor cok komik 

Hep benden bisi istiyor biktim artik ben hic kimseden bise isteyemem yani durumlari orta derece havada atiyor kocam bu kdr maas alio die.bi de hep akil verme derdinde herseye bi cewabi var. Rahat rahat konusulmuyoda bise desen hemen ewet haklisin demez ters gibi.bi kere kizim agladi ona vurdu hafif buda el kaldirfi.sen kimsun.bide bana dio ben cok yuz vermisim flnsen cocugunu dovuyon die bende mi dovcem.bi daha yapma dedim sakin sora canimlar cicimler mesafe koymaliyim dimi acil

Hep benden bisi istiyor biktim artik ben hic kimseden bise isteyemem yani durumlari orta derece havada atiyor kocam bu kdr maas alio die.bi de hep akil verme derdinde herseye bi cewabi var. Rahat rahat konusulmuyoda bise desen hemen ewet haklisin demez ters gibi.bi kere kizim agladi ona vurdu hafif buda el kaldirfi.sen kimsun.bide bana dio ben cok yuz vermisim flnsen cocugunu dovuyon die bende mi dovcem.bi daha yapma dedim sakin sora canimlar cicimler mesafe koymaliyim dimi acil