- Konu Sahibi AynstaynWasHere
-
Ah be arkadaşlar, ben de isterdim kendim çıkıp uyarayım. Ama yıllar önce oturduğumuz diğer evde üst komşumuz biz balkonda yemek yerken üzerimize halı silkelemişti. Elimizde yemek tabağıyla çıkıp yaptığını göstermek istedik. İnsan halı-kilim gibi şeyler silkelemeden önce bi aşağıya bakar insan var mı çamaşır var mı cam kapı açık mı diye. olmadı 2dk aşağı inip komşu ben bugün halılarımı havalandıracağım çamaşırın varsa topla kapını camını kapat der. Ama o çatal bıçak sesine rağmen nasıl bi saygısızlıkla silkelenmişti üzerimize. O uyarıdan sonra attığı adımın sesi çıkmayan çocuğunu evde koşturup top oynattırmaya başladı, Allahın her günü balkondan silkeleyecek bişiler buldu ve balkonumuz leş gibi oluyordu. Şimdi ben geçmişimde böyle bi olay yaşamışken ayrıca şimdi üstümdekilerin birbirleriyle olan sağlıksız iletişimine şahit oluyorken nasıl kendim çıkıp uyarayım? Yöneticiler ne için var? Ben düşündüm ki yöneticiye durumu anlatırım o da gider bu şahısların kapısına, ben sitenin yöneticisiyim. Komşularınızdan yüksek sesle müzik dinlediğiniz ve her gün kavgalı küfürlü konuşmalarınızdan dolayı şikayet geldi. Biraz daha dikkatli davranmanızı rica ediyorum. Tekrar şikayet gelirse apartman kuralları ihlali söz konusu dahilinde gereken ne ise yapılacak bilginiz olsun dese ben sanmıyorum bir daha cesaret edebileceklerini. ki ederse de gerçekten apartman kuralları denen şeyler var gerekirse yönetici bu işin peşine düşecek imza toplayacak ve bu kişiler bir para cezasına çarptırılacak ona rağmen yine anlamıyorlarsa çıkmaları için ne gerekiyorsa yapılacak.
kendin hic muhattap olma canim benmde ustumde de piskopt bir cift yasiyo devamli kavga gurultu anlatamam size o cigliklari aglamalari
o kadar etkileniyodum ki kadin ust katt agliyo ben asagida
en son yine kiyamet koptu ykarida kiz yardim edin die cigliklar atiyo napcami bilemedim nasil koktum elim ayagim titriyo resmen hemen aradim polisi kadina yardimci olmak icin aninda geldiler, ses kesildi bi iki gun sonra ayni herseyleri sesli kavgalari eglenceleri kahkahalari arsizlasmislar artik birbirlerine karsi
3 kere cagirdim polisi ama anlamiyolar kapiiyla haber de yolladim cit ciksin aricam die
sende ara hic cekinme kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok
polisi ara canim hic cekinme ayrica kim oldugunu soylemiyolar eger senin sikayet ettiginin bilinmesinden rahatsiz duyuyorsan polis bilgi vermiyo bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?