- Konu Sahibi AynstaynWasHere
Arkadaşlar merhaba, site içerisinde yeni bir daireye taşındım, henüz 1.5ay oluyor. Üst katımda oturan kişiler öyle gürültü yapıyorlar ki anlatamam. Ses sistemleri var, sabahın erken saatinde açmaya bi başlıyorlar gün içerisinde arada bir kapatıyorlar sonrasında gece yarısına kadar bütün gün yüksek sesle müzik dinliyorlar. Evin içinde birbirlerini koşturup, birbirlerine küfürler yağdırıp kavga ediyorlar. Yeni geldiğimiz için olayı da anlayamadık ama sadece 1 hafta dayanabildim bu olanlara ve sonunda site yöneticisine gittim. Bizzat kendim de çıkıp uyarabilirdim ama açıkcası korktum. Çünkü anladığım kadarıyla bir kız bir erkek 2 kardeş var bir de anneleri 3ü yaşıyorlar ama erkek çocuğu kız kardeşine de annesine de, onlar da ona öyle küfürlü konuşuyor öyle kavgalar yapıyorlar ki ben böyle insannların karşısına çıkıp rahatsız oluyoruz biraz dikkat eder misiniz falan diyemem, neyle karşılaşacağım belli değil. Haliyle yöneticiye gittim. Olanı biteni anlattım. Yönetici de ben ne yapabilirim, siz çıkıp söyleyin rahatsız olduğunuzu falan dedi. İyi de yönetici değil misiniz tabi ki de kendim yetemediğim zaman şikayetlerimi size dile getireceğim dedim ben muhattap olmak istesem size tenezzül etmezdim dedim. İsteksiz bi şekilde kapıcıyı aradı o dairede kim var kim oturuyor bi uyarıver dedi o kadar. Sonra kapıcı uyarmış olmalı ki, 3 gündür müziklerinin seslerini biraz düşürdüler. Bu kez inada bindirmiş olmalılar ki topuklarına vura vura yürümeye, koltuk sehpa falan çekmeye başladılar. Allahım çıldıracağım. 1yıllık kontrat olmasa çıkıp gidicem ama yok yani. Ne yapsam zararlı ben çıkıyorum. Polise mi gitmeliyim ne yapmalıyım? Bir arkadaşa danıştım. Polise git hem komşundan hem yöneticinden şikayetçi ol dedi. Ben de şimdi polisin de ilgilenmeyip kestirip atacağını düşünüyorum. Ve bu kez adamlar daha da inada bindirip cehenneme çevirmesinler hayatımızı. Bakın şuan saat 03:36 ve bi uçtan bi uca topuklarına vura vura yürüyor, kafayı yemek üzereyim. Ne yapabilirim?