Nedenini bilmem normal sesin üstünde..Duvarlardan kaynaklı olabilir..Pencereyle alakası yok gayet rahat titriyor duvar.
O zaman iyi sabitlenmemistir. Eger oyle olsaydi kimse klima kullanamazdi. Sikayet ederseniz cozum yolu bulunur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenini bilmem normal sesin üstünde..Duvarlardan kaynaklı olabilir..Pencereyle alakası yok gayet rahat titriyor duvar.
Onlarida ilgilendirmiyor demekki. Neyse hukuki sureci arastirmistiM kendim icin bilgi vereyim. Polise gitmeyin ilgilenmiyorlar gidip direkt savciliga dilekce vereceksiniz. Gelip odaya alet takacaklar belli desibelin üstündeyse duruma gore Ses cikaran aletlerin kaldirilmasini ek olarakta para cezasi verecekler. Mahkeme olmuyor hakim sonucu inceleyip karar veriyorlar
"Hak veremedim" ayrıntını yeni farkettim..Nasıl insanlarla nasıl bir gürültüden dolayı nasıl bir münasebette oldugumu bilmedigin icin bende yorumuna hak vermedim.
Klimanın dış ünitesine pervane dönen kısmına kır bir yumurta. Buram buram mis gibi kokar içerisi.
Ama ağır mi olur bu ceza bilemem yani.
Klima çöp olur sonra size odetebilirler .
Bana da komşum kalksa dese ki on ikiden sonra açma, donmazsın ya da soba kur falan şeklinde gelip karşıma konuşsa mesela, kimse kusura bakmasın ama o komşuya derim ki madem rahatsızsın git hukuki yollara başvur. Ben de böyle bir tutum karşısında elimi taşın altına falan koymam. Bilmiyorum tabi bu insanlarla siz konuştunuz mu, nasıl konuştunuz falan ama... Ama o işin çözümü klimayı kapatmak falan değil onu söyleyeyim de. O bi işe yaramaz.
Şikayet edin kesinlikle.. Annemin üst komşusu da aynı densizlikte. Gün aşırı ev süpürüyor temizlik robotuyla(sesi matkap gibi) .kalem topuklu terlikle evde gezmeler, 23.00 de 24.00 de bulaşık yikamalar, kocasinin sazi türküsü, oğlunun basketbol topu gitarı... Annem engelli ve panik atak. Kısacası uyku problemi var. Adabiyla yukarı çıkıp "falan hanım temizlik robotunu haftada bir acsaniz da diğer günler normal supurge kullansaniz ben uyuyamiyorum" diyor ve kadınin kocası "bizde sizin sesinizden rahatsız oluyoruz git polise şikayet et kadın!" diyip kovuyor kapıdan.. Ve bunu söyleyenler karı koca ikiside öğretmen güya.. İltimas gostermeyeceksın bazı insanlara
Mesajlarımdan birinde çözüm olarak üniteyi başka bir yere taşımalarını önermiştim, demek ki aklın yolu bir. Sevindim sizin adınıza :) 12den sonra açmamak size göre mantıklı olabilir ama o da üşüyorum diye tutturursa yapacak bişey yok. En mantıklısı ünitenin taşınması.hahaa güzel ama riskli bi fikir
Kapatacaksın diye kapısına dayanmadık tabi ki..Aslına bakarsan onlar için en kolay çözüm 12 den sonra acmamak olur..Buralar aman aman soğuk degil..Baska cözümler bulduk neyse ki haftasonu dış üniteyi kolona taşıyacaklar.Yani ses boşluklardan sızıyormuş..Ayrıca ses her yerde salona kadar geliyor..
Gerek kalmadı şükür haftasonu düzeltecekler inşAllah..Allah annene saglık ve bol sabır versin..Çok yazık çok insanlar ne kadar vicdansız bencil düşüncesiz oldu böyle..Diploma cehaleti alır,hamurunda varsa eşeklik,baki kalır..Ne doğru söz..![]()
Mesajlarımdan birinde çözüm olarak üniteyi başka bir yere taşımalarını önermiştim, demek ki aklın yolu bir. Sevindim sizin adınıza :) 12den sonra açmamak size göre mantıklı olabilir ama o da üşüyorum diye tutturursa yapacak bişey yok. En mantıklısı ünitenin taşınması.
ayakkabisinin içine soğan bırak
nalet karı