Komsumun kopekleri :/

jun_misugi

Fit anne ^_^
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
807
1.678
43
Merhaba hanimlar,
Cok tatli bir komsum var ve bahcesinde iki tane kopek besliyor. Normalde evin hanimi aksamlari kopekleri kulubelerine yatirir geceleri kopeklerin sesini nadiren duyardik. Ancak komsum universitedeki oglunun yaninda suan, yaklasik iki haftadir sehirdisinda ve evin beyi de kopekleri kulubeye yatirmiyor, hayvanlar yoldan araba gecse, sokak kedisi-kopegi gecse havliyorlar. 6,5 aylik bebegim var uykusundan sicrayarak uyaniyor surekli ve uyutmak cok uzun suruyor, aksi gibi de yatak odamiz onlarin bitisigi, gerci diger odalarda da ses burdan farksiz ama. :(
Sizce sabretmeli miyim yada komsumu uyarmaliyim? Ne sekilde soylemeliyim. Kirmak istemiyorum. :(
Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Aksi bir adam değilse kibarca rica edersiniz. Ama adam huysuzsa inadına koymaz kulubelerine siz de daha çok sinir olursunuz. Onun köpeklerinin havlaması ya da bahçede durmaları haksa,sizin bebeğinizin uyuması da hak. Böyle düşüncesiz hayvan sahiplerine sinir oluyorum. Hepimiz seviyoruz hayvancıkları ama başkalarını rahatsız edebileceği noktada müdahale etmeleri gerekiyor sahiplerinin.

Evin haniminin telefonu varsa onu arayın ve durumdan bahsedin. O eşini arayıp gerekli uyarıyı yapar. Çok bile dayanmissiniz

Gidin kibarca x hanım onları kulübeye koyuyordu şimdi gece rahatsız oluyorlar galiba ağlıyorlar gelen geçene bağırıyorlar

Sesten benim Bebek de tedirgin oluyor rica etsem siz de x hanım gibi kulübeye yatırsanız olur mu deyin

Olmaz derse de tartışmayın dönün evinize gelin numarası varsa yarın hanımı ararsınız

Komsunuzu arayıp soyleyebilirsinz. Sonuçta kotu bişey soylemiyorsunuz hem siz rahat edersiniz hem köpeklern düzeni bozulmamış olur

Back
X