- Konu Sahibi hayalet_39
dün akşam canımız sıkıldığı için komşuya oturmaya gittik.ben,kayınvalidem ve eşimin halası.neyse işte ordanburdan muhabbet derken bir baktım.evin benden büyük bekar kızı,annesi eşimin halasıyla konuşuyor bizimle muhatap olan yok neyse dedim bende oğlumla ilgilendim.sonra durduk yerde ne deseler beğenirsiniz halaya.'Çocuğu alıp git,nasıl olsa mehmeti sen bakıp büyüttün.mehmet bu arada benim eşim.bebekken annesinden ayırıp kendi çocuğu gibi büyütmüş.çocuğu al git dedikleri benim 1 yaşındaki oğlum bu arada.neymiş onun evi kaloriferli bizimki sobalıymış.birde demezler mi al sana arkadaş olur.resmen kalakaldım.hiç bana soranyok kendi çocukları gibi vermeye çalıyorlar.sustum sustum sonunda patladım.ben çocuğumu kimseye veremem o benim canımdan can.ben bakarım dedim ki zaten çok şükür 1 yaşına kadar getirdim.Ben çalışacakmışım oda istanbulda benim çocuğuma bakacakmış.çalışmak istesem babaannesi bakar ona dedim.aynı bahçe içindeyiz.babaanneside kızdı ben bakarım dedi ki zaten gayet güzl bakıyor.o kadar laf söyledik hala üzerime geldiler.bende kadına sordum sen evladını verebilirmisin dedim hiç ses yok.ben veremem dedim.ben çocuğumu göğüslerimden kan gele gele emzirdim o kadar kolay vazgeçebilir miyim?2 saat uzağa nasıl yollayayım.kedi yavrusu mu bu veresinde arkadaş olsun.siz bir anne olarak benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?