• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun terbiyesizliği

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
dün akşam canımız sıkıldığı için komşuya oturmaya gittik.ben,kayınvalidem ve eşimin halası.neyse işte ordanburdan muhabbet derken bir baktım.evin benden büyük bekar kızı,annesi eşimin halasıyla konuşuyor bizimle muhatap olan yok neyse dedim bende oğlumla ilgilendim.sonra durduk yerde ne deseler beğenirsiniz halaya.'Çocuğu alıp git,nasıl olsa mehmeti sen bakıp büyüttün.mehmet bu arada benim eşim.bebekken annesinden ayırıp kendi çocuğu gibi büyütmüş.çocuğu al git dedikleri benim 1 yaşındaki oğlum bu arada.neymiş onun evi kaloriferli bizimki sobalıymış.birde demezler mi al sana arkadaş olur.resmen kalakaldım.hiç bana soranyok kendi çocukları gibi vermeye çalıyorlar.sustum sustum sonunda patladım.ben çocuğumu kimseye veremem o benim canımdan can.ben bakarım dedim ki zaten çok şükür 1 yaşına kadar getirdim.Ben çalışacakmışım oda istanbulda benim çocuğuma bakacakmış.çalışmak istesem babaannesi bakar ona dedim.aynı bahçe içindeyiz.babaanneside kızdı ben bakarım dedi ki zaten gayet güzl bakıyor.o kadar laf söyledik hala üzerime geldiler.bende kadına sordum sen evladını verebilirmisin dedim hiç ses yok.ben veremem dedim.ben çocuğumu göğüslerimden kan gele gele emzirdim o kadar kolay vazgeçebilir miyim?2 saat uzağa nasıl yollayayım.kedi yavrusu mu bu veresinde arkadaş olsun.siz bir anne olarak benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? :53::53::53:

höööst pazardan patatesmı alıyosun derdim..büyüttüyse büyüttü kendı yegenı el oğlunu buyutmemıs sonucta hayret bişiy ya

höööst pazardan patatesmı alıyosun derdim..büyüttüyse büyüttü kendı yegenı el oğlunu buyutmemıs sonucta hayret bişiy ya

mehmeti büyüttün bunu al sen büyüt dediler.eşimi zaten daha bebekken annesinden ayırıp istanbulda büyütmüş sıra benim çocuğuma geldi.halası ne dese beğenirsin 'sakin çocuk olsa alırım' söylediği şeye bakar mısınız.ben bakarım çocuğuma kimseye vermem.saçmalığa bak ya etle tırnak ayrılır mı hiç :59:

yok kedi yavrusu demişsinizde devreye giriyim:)

valla kedi yavrusu bile olsa verilmiyor,bukadar kedi yavrusu baktım,
anca büyüyünce sahiplendirdim:)onuda ağlaya ağlaya verdim:)

neyse gelelim diğer yorumuma,
bu Hala lara bişey olmuş buaralar,yok efendim sen çalış ben bakarım çocuğuna..
çok meraklıysa doğursun bitane ona baksın hayret bişi dimi ama...

neyse bizim Halayıda kalbimize bastık taş çıktı...benim hayvan sever olmama takmış,
evine sokma pis onlar dedi geçen bayram..
napıyım Hala bebek hasretimi onlarla gideriyorum dedim..
kadın bana demezmi 2yıl daha çocuk mocuk yapmayın borcunuz var sizin..

hala dedim 32 yaşındayım..yazık değilmi bana?
çıt yok..

geçen cumada doktora gittim beni acilen infertiliteye sevk ettiler..

yani halaya bakacak olursak bizim hayatımız günlük güneşlik,çocuk nasılsa oluyor zınk diye..

boşver takma kimseyi...onların demesiyle şekillendiremeyeceğiz herhalde hayatımızı..

Allah sana eşine ve biricik bebişine uzun ömürler sağlık ve mutluluk versin,diğerleri
DIŞ KAPI MANDALI...maalesef hareketleriyle verdiğimiz değerdende oluyorlar..

dün akşam canımız sıkıldığı için komşuya oturmaya gittik.ben,kayınvalidem ve eşimin halası.neyse işte ordanburdan muhabbet derken bir baktım.evin benden büyük bekar kızı,annesi eşimin halasıyla konuşuyor bizimle muhatap olan yok neyse dedim bende oğlumla ilgilendim.sonra durduk yerde ne deseler beğenirsiniz halaya.'Çocuğu alıp git,nasıl olsa mehmeti sen bakıp büyüttün.mehmet bu arada benim eşim.bebekken annesinden ayırıp kendi çocuğu gibi büyütmüş.çocuğu al git dedikleri benim 1 yaşındaki oğlum bu arada.neymiş onun evi kaloriferli bizimki sobalıymış.birde demezler mi al sana arkadaş olur.resmen kalakaldım.hiç bana soranyok kendi çocukları gibi vermeye çalıyorlar.sustum sustum sonunda patladım.ben çocuğumu kimseye veremem o benim canımdan can.ben bakarım dedim ki zaten çok şükür 1 yaşına kadar getirdim.Ben çalışacakmışım oda istanbulda benim çocuğuma bakacakmış.çalışmak istesem babaannesi bakar ona dedim.aynı bahçe içindeyiz.babaanneside kızdı ben bakarım dedi ki zaten gayet güzl bakıyor.o kadar laf söyledik hala üzerime geldiler.bende kadına sordum sen evladını verebilirmisin dedim hiç ses yok.ben veremem dedim.ben çocuğumu göğüslerimden kan gele gele emzirdim o kadar kolay vazgeçebilir miyim?2 saat uzağa nasıl yollayayım.kedi yavrusu mu bu veresinde arkadaş olsun.siz bir anne olarak benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? :53::53::53:

mehmeti büyüttün bunu al sen büyüt dediler.eşimi zaten daha bebekken annesinden ayırıp istanbulda büyütmüş sıra benim çocuğuma geldi.halası ne dese beğenirsin 'sakin çocuk olsa alırım' söylediği şeye bakar mısınız.ben bakarım çocuğuma kimseye vermem.saçmalığa bak ya etle tırnak ayrılır mı hiç :59:

bi cocuga anasından baska kimse güzel bakamaz ne alaka arkadas sakın olsa alırmıs ya böyle insanlar harbiden kötü sözü hakedıyolar anası babası sag sen kımsın dıs kapının dıs mandalı

kusura bakma sınırlendım

bi cocuga anasından baska kimse güzel bakamaz ne alaka arkadas sakın olsa alırmıs ya böyle insanlar harbiden kötü sözü hakedıyolar anası babası sag sen kımsın dıs kapının dıs mandalı

kusura bakma sınırlendım

sen oğlumun kakasını ye derdim.. sen kimsin yaaa sana noluyoo ayy sinirliydim daha çok sinirlendim walla...

deli yaa;) ne derdin kadına:60::60::60:

yok ya arkadaş verirmi hiç çocuğunu...dediği gibi et tırnaktan ayrılırmı...

ama lafı bile sinir ediyor yani..nasıl vicdan var bu millette...teklif etmek bile hadsizlik..

sen oğlumun kakasını ye derdim.. sen kimsin yaaa sana noluyoo ayy sinirliydim daha çok sinirlendim walla...

kusura bakma sınırlendım

yok ne kusuru haklısınız.çok şükür bakıyorum ben çocuğuma.başka komşularım bile bravo tek başın büyüttün çocuğunu diyorlar

ne patavatsızlarmış öyle.. sende çok sinirlenmişsin ama,bu sayede pek muhattap olunmayacak insanlar olduklarını da görmüşsün..cehaletlerine ver,kimse senin kucağındaki yavrunu alıp gidecek değil yaa.. halanız da az değil yalnız.. çocuk sakin olsa götürürmüş müş.. sanki veren var:47::47:

ne patavatsızlarmış öyle.. sende çok sinirlenmişsin ama,bu sayede pek muhattap olunmayacak insanlar olduklarını da görmüşsün..cehaletlerine ver,kimse senin kucağındaki yavrunu alıp gidecek değil yaa.. halanız da az değil yalnız.. çocuk sakin olsa götürürmüş müş.. sanki veren var:47::47:

onlar kendi aralarında anlaştılar.bu arada halası 75 yaşında.

Komşular üstlerine vazife olmayan konularda konuşmaları yanlış.İlişkini kesmelisin;yoksa daha çok akıl verir onlar.

Birde hala 75 yaşındaymış;yaşlı kadın nasıl bakmayı düşünüyor küçük çocuğa.Belki espri amaçlı söylemişlerdir.Çünkü Hala baya yaşlıymış.

Onlarda kendilerini böyle değerli hissediyorlar demek ki. Acıyorum böyle tiplere...:47:

bunlara dengesizlerden başka ne denirki okurken ben sinir oldum

ağzmdan aka arkaya sıralandı küfürler normalde küfretmeyi kötü konuşmayı sevmem ama yeri geldimide sayar sıralarım o yerlerden birisi bu..senin ne haddine sen ne karışıyorsun yaww şu komşular varya adamı öldürür ev alma komşu alı ne güzel söylemişler sinirlendim şimdi :47: :47: :47:

kimi insanlar boş konuşmayı severler işte senin komşuda bu örneğe giriyor.allah akıl fikir versin böylelerine:23:sen bu komşuyla pek muhatap olma bence:19:

yook artık devee!!! bu tür insanlar için söylenebilcek bi söz var mı?? ben bulamadım..
ne tuhaf insanlar var yarabbiimm!! iyi sen yine biyere kadar susmuşun.. ben onlarsam direk atlardımm!! hemde üzerine üzerinee!! o kimkiii sizin aile meselelerinize karışıyor?? ona mı kalmışş???

sen de tutmuş benim yerimde olsan ne yapardınız diyorsun :52:
bırak kuzum allah aşkına konuşsun dursun o, tabiki çocuğumu falan vermezdim, o komşuyu da önemsemez ilişkimi keserdim
sinirlenmeni anlıyorum da, bu kadar önemseme, o dış kapının dış mandalı ne demişse demiş, ötsün ötsün dursun

Back
X