- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?