KoMsunun basina gelenler.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Sevdigim komsum bugun cok uzgundu. Nedeni ise esi sinava girecek mis. Isten eve gelip hemen uyumasi lazim mis. Eve geldiginde ev kalabalik mis. Komsunun 2 kiz kardesinin 3 tane cocuklari varmis. Surekli ses yapiyorlar bagirip cagiriyolarmis. Ve sabahtan beridir komsudalar mis. Komsum da kiz kardesinin calistigi icin esini arayip cocuklar durmuyo yemeklerini falan yedirdim . Istersen gelip al. Esimin de yarin cok onemli sinavi var . Biraz uyumasi lazim. Uyanip ders calisicak demis. Babalari gelip almis. Aglayarak gitmisler. 10 dakka sonra kapi calmis. Ve anneleri bunlar cok agladi biraz daha oynasinlar demis. O esnada komsunun diger ablasinin cocugu ve kendi cocugu da var. Komsum da esimin uyumasi lazim cocuklar durmuyo deyip eve almamis. Ablasi cok sinirlenmis. Diger kizkardesini arayip laf saymis. Esiyle dalga gecmis. Komsumun morali cok bozuk. Sizce burda kim haksiz. Biraz karisik oldu.

Hiç üşenmedin mi yaa...
Komşun sana anlattı sen konu açtın..şimdi bir sürü yorum gelecek kimi haklı kimi haksız diyecek...sen de bunları komşuya anlatıcan vs vs....
Eee sonra? E hadi haklı :KK14:
Konu açmak ücretli olmalı diyorum En Büyük KK

Komşunuzun eşi sınava çalışmak için kütüphaneye gidebilir. Hem daha iyi konsantre olur hem Kafası rahat eder.

Komşu haklı tabi. Ben de sınav günü erken yatarım sınavda uykum gelmesin yorgun olmayayım diye.
Yalnız anlamadigim sınavı olan komşuya kızan ablası mi orası biraz karışık olmuş.

Siz okumaya usenmediyseniz. Ben yazmaya neden useneyim. Istemezsen yorum yapmassin. Konu acarken sizden mi izin almam gerekiyor.
Ne yalan söylim,sonunda önemli bir dert çıkar da belki yardımım dokunur diye üşenmeden okudum...
İzne gerek yok buyrun,forum sizin :KK14:

• Beğen
Reactions: nio
komşunun çocuğu varmış adam uyumuş çocuklar bağırmıış görümceler gelmiş uyuyan adama kızmış nasıl bi r anlatımdır:D

Back
X