- Konu Sahibi cikolatakizzz
Ya kizlar bugun oglen bizim binada oturan biriyle markette karşılaştık. 19 aylik bi kizi var. Bana dediki iki dk tutarsan ben arabadan cuzdanimi alip gelicem dedi. Ok dedim aldim cocugu kucagima. Cok sirin ve tatli geldi gozume neyse. . Cocuk anneeeee diye markette kendini yirtti
herkes bakti noluyo diye .. neyse sonra dikkatini cips cekti almak istedi uzandi bende annesi kizar filan diye birakmadim. İste tam o an oyle bi aci hissettim ki kollarimda
((
Bi baktim o melek gjbi gorunen cocuk tirnaklarini etime gecirmeye ugrasiyor
( istedigini yapayim diye... yanlis anlamissindir filan demeyin vallahi bir buçuk yasindaki kiz cocugu tırnaklarini etime gecirdi bilerek
((
Neyse sonra annesi geldi aldi kucagimdan . Alışverişi beraber yaptik.. cocuk mesela çikolata istiyo annesi yok deyince basiyor çığlığı... boyle boyle her gördüğünü aldirdi .. hatta ciktik gidiyoduk yoldan donduk çikolatasini yedi bitirdi diye yine aldik oyle sustu..
Simdi sorum şu :
Bu cocuga ete tırnak gecirmeyi kim ogretti daha bu yaşta? ??
Cocuk bukafar zor biseymi ???
Her istedigini ağlayarak yaptirmasi bana gore annenin hatasi... iki dk kucagindan inmek istemiyor kadina hiçbirşey yaptirtmiyor tum cocuklar boylemi...

Bi baktim o melek gjbi gorunen cocuk tirnaklarini etime gecirmeye ugrasiyor

Neyse sonra annesi geldi aldi kucagimdan . Alışverişi beraber yaptik.. cocuk mesela çikolata istiyo annesi yok deyince basiyor çığlığı... boyle boyle her gördüğünü aldirdi .. hatta ciktik gidiyoduk yoldan donduk çikolatasini yedi bitirdi diye yine aldik oyle sustu..
Simdi sorum şu :
Bu cocuga ete tırnak gecirmeyi kim ogretti daha bu yaşta? ??
Cocuk bukafar zor biseymi ???
Her istedigini ağlayarak yaptirmasi bana gore annenin hatasi... iki dk kucagindan inmek istemiyor kadina hiçbirşey yaptirtmiyor tum cocuklar boylemi...