komşunun derdi beni gerdi:(

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Arkadaşlar direk konuya grcem .ben istanbula annemlerin evine geldm .bzm evin tam karşısında bir aile var.3 çocugu var enbüyük olan kız 22 yaşnda digerleri ise ortanca 20 yaşında erkek en küçügü 18 oda erkek.sorun ortanca erkegn hayırsız evlat olması.ailesine resmen kan kusturuyor.baba ve anne yaşlılar .anne rahatsız göbek ve bel fıtıgı var anneme söylemişti.bu çocuk herzaman evde bagrir anasına babasına el kaldırır hakaret eder küfür eder.sokaktaki herkes buna saht.ergenlik çagnda ama en küçügü ise tam tersi kız da öyle.bu ortanca braz yapılı dgr iki kardşne de el kaldırıyor bu akşam işte kavga etti iki erkek kardeş.olay sokaga taştı bıçakla brbrni grmişler annesi ise aqada kalaym derken bütn parmakları eli kesilmiş.:(babada işten gelydu sanrım eşni hmen hastjneye götürdü.çok havalı çok karaktersiz birçok.aile bunla baş edemiyor annesne durmadan eziyet ediyor evleri yokusta o kadn durmadan yokuş inip çkyor.bikere o yokuşta fenalaşmştı hastaneye götrdük;(çok sinirlym her iftarda onun sesi bzm eve kadar gelyr.kadnda zavallı pençereleri kaptyor.ya insan bşey yapmadan duramıyor .o çocugu dövmek dövdürtmek istyrum.anaya babaya zulmün günahı bu dünyada da çıkar mı.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvurabilirsiniz, yapacakları bişey var mı bilmiyorum ama en azından sizi yönlendirebilirler...

Ailenin de eli kolu bagli arkadasim evlatlari,kardesleri sonucta.
Atsan atilmaz,satsan satilmaz.
Onlar bu durumdan sikayetciyse polise basvurabilirler ancak diyorum ya kanlari canlari.
Siz konu komsu polis cagirsaniz da sikayetci degiliz evladimizdan diyebilirler ki aile arasina girmemek,karismamak gerek.
Duyarli birisiniz sizi cok iyi anliyorum,dilerim cocuklari akli selim, saygili birine donusur..
Allah yardimcilari olsun.

çocukla iyililke konuşsunlar..kazanmaya çalışmak lazım..

ben senin sinirini ta burdan anladım zati :)
ama dövmekle olmuyor işte,dövsen yine eskisi gibi olacak
aklımada bişey gelmiyor,herkes polisi ara demiş
ama aile şikayetçi olmayınca ne gibi sonuç çıkar oda muamma.

Evet aile şikayetçi olacagnı sanmyrum.elmdn de birşey gelmiyor.çok üzüldüm

Ya adam tut dovdurt gitsin ya, sende kurtul ailesi de :))) dinsizin halkindan imansiz gelir, dayak cennetten cikmadir :)) gibi sozlerle cumlemi tamamlayabilirim :p saka bi yana allah yardimcilari olsun gercekten isleri cok zor, evlat ne yapabilirsin ki... :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim yapacagimiz tek şey dua etmek Tabbim islah etsin hidayet versin hayirli evlatlar versin cumlemize...

böyle anne balarada üzlüyorum,onlarda napsın yazık,evlatları atsan atamazsın,satsan satamazsın deyimi uyuyor işte bi olaya.

Arkadaşlar direk konuya grcem .ben istanbula annemlerin evine geldm .bzm evin tam karşısında bir aile var.3 çocugu var enbüyük olan kız 22 yaşnda digerleri ise ortanca 20 yaşında erkek en küçügü 18 oda erkek.sorun ortanca erkegn hayırsız evlat olması.ailesine resmen kan kusturuyor.baba ve anne yaşlılar .anne rahatsız göbek ve bel fıtıgı var anneme söylemişti.bu çocuk herzaman evde bagrir anasına babasına el kaldırır hakaret eder küfür eder.sokaktaki herkes buna saht.ergenlik çagnda ama en küçügü ise tam tersi kız da öyle.bu ortanca braz yapılı dgr iki kardşne de el kaldırıyor bu akşam işte kavga etti iki erkek kardeş.olay sokaga taştı bıçakla brbrni grmişler annesi ise aqada kalaym derken bütn parmakları eli kesilmiş.:(babada işten gelydu sanrım eşni hmen hastjneye götürdü.çok havalı çok karaktersiz birçok.aile bunla baş edemiyor annesne durmadan eziyet ediyor evleri yokusta o kadn durmadan yokuş inip çkyor.bikere o yokuşta fenalaşmştı hastaneye götrdük;(çok sinirlym her iftarda onun sesi bzm eve kadar gelyr.kadnda zavallı pençereleri kaptyor.ya insan bşey yapmadan duramıyor .o çocugu dövmek dövdürtmek istyrum.anaya babaya zulmün günahı bu dünyada da çıkar mı.

Valla böylesini adam tutup ağzını burnunu kirana kadar döveceksin o parmaklarını da kıracaksın ama böylesi bide elinde kalır da adam öldürmüş yerine konulur

Back
X