komşunun derdi beni gerdi:(

allah allah uyusturucu falan mı kullanıyor acaba? 20 yasındaymış madem gitsin ayrı eve çıksın insanların hayatını zehir edeceğine, anne babayı dövmek ne demek tövbe yarabbim

Son düzenleme:
Sizin yapabileceğiniz şey polise haber vermek....
ve zavallı kadıncağız için dua etmek
ne kadar utanıyorki pencereleri kapatıyor...
Allah kimseyi evladıyla sınamasın
çok üzücü

Çok sinirleniyorum şu ergenler yaa.

Dövmek dövdürmek çözüm değil ki canım inan bana daha fazla kudurur.

Onun sevdiği saydığı biri yok mu onu şöyle güzel bi uyarsa ayar çekse.

Sinirlendim valla
:47: ilerde çok pişman olucak ama iş işten geçmiş olucak.

20 yasindaysa askerde olmasi gerekmiyor mu? Ya gidecektir. Askerde hakkindan gelirler onun insallah!

Diyelim dovdunuz yada dovdurdunuz cocugu elinize ne gececek bu yas cocuklari psikologa falan yonlendirmeli yaptigi yanlisi farkettitmek en kalici çözüm yada polise falan haber vermek daha mantıklı belki is ciddiye biniyor diye kendine ceki duzen verir

buna benzer insanlarla karşılaşmıştım. ne yazık ki iflah olmuyorlar :( babasını evden atıp annesini hastanelik eden evdeki bütün parayı alan ... :( belki komşu oğlunun uyuşturucu gibi bi sorunu vardır. bu durumda bile ailenin halletmesi gerekir. size zararı dokunmadığı sürece bişey diyemezsiniz en fazla gürültüden şikayetçi olabilirsiniz veya aileye açık bi zararı varsa(şiddet,saldırı,vb) o zaman ihbarda bulunursunuz adli bi konu olduğu için işlem yapılır. yoksa aile bireylerinin en küçüğü 18 yaşında . irade sahibi yani hepsi...

Allah yardim etsin. Allah insana cocugun da hayirlisini versin. Hayirsizsa hic vermesin daha iyi

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

buna benzer insanlarla karşılaşmıştım. ne yazık ki iflah olmuyorlar :( babasını evden atıp annesini hastanelik eden evdeki bütün parayı alan ... :( belki komşu oğlunun uyuşturucu gibi bi sorunu vardır. bu durumda bile ailenin halletmesi gerekir. size zararı dokunmadığı sürece bişey diyemezsiniz en fazla gürültüden şikayetçi olabilirsiniz veya aileye açık bi zararı varsa(şiddet,saldırı,vb) o zaman ihbarda bulunursunuz adli bi konu olduğu için işlem yapılır. yoksa aile bireylerinin en küçüğü 18 yaşında . irade sahibi yani hepsi...

Ya düşündüm ama annesi babasna acıyorum çok temz masum insanlar

Çok sinirleniyorum şu ergenler yaa.

Dövmek dövdürmek çözüm değil ki canım inan bana daha fazla kudurur.

Onun sevdiği saydığı biri yok mu onu şöyle güzel bi uyarsa ayar çekse.

Sinirlendim valla
:47: ilerde çok pişman olucak ama iş işten geçmiş olucak.

Saydıgı birileri bunun yaptklarını duysa döve döve öldürürler

Back
X