komsunun eve baskına gelmesi

Anestezistkilisli

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
151
145
23
arkadaslar bunda 1 ay önce üst kat komsumdan tartıstık olay söyle gerçeklesti bu kişi doktor a gittigini ve böbreginde kist oldugunu söylüyor ve cok üzülüyordu bende hastanede faturalama biriminde çalısıyorum tesadüfen o kişinin dosyasını ben kapattım kapatırken de tanısına baktım ardan belli bir süre sonra bu kişiyi bir markette karsılastık ben kendisine abla cok üzülüyordun istersen baska bir doktor a git bu kadar üzülme diye laf olarak beyanda bulundum bu bana sana ne seni ilgiledirmez gidip gitmeme diye laf saymaya basladı sen benim bilgilerime mi baktın diye bagırıp cagırmaya basladı bende market in içinde olayı büyütmeyip cıktım sonra bu beni arkamdan takip edip baska bir market in önünde tuttu sen ne hakla benim biliglerime bakarsın diye söylenemye basladı bagırarak bende kendisine bana böyle bagıramazsın diye söyleyip yoluma takip etti sonra evim e kadar gelip tekme ve yumruklarla kapı mı calıp bak bak benim raporum var diye hakarette bulundu ve beni evimin içine ittirip kendisi de zorla girdi ben ne şok agirdim bu arada sonra kendimi toplayıp bu kişi yi evimden cıkarttım bana baya hakaretler yap tı biz böyle 10 dakika filan tartıstık sonra kocası geldi bunu almaya bende kocasına itine sahip cık benim kapıma böyle gelemez diye söyledim aradan 20 gün filan geçti ben bu insan hakkında sikayet dilekçesi verirsem kazana bilir miyim bu arada hamile ve engelli raporum var su an her kapı caldıgında her ses oldugunda korkuyorum

Back