KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

Bu ne biçim birşey birşeyi ödünç vermiyorsun ki bebek bu verme zaman kötü ne olacağı belli değil. O kadar istiyorsa gelsin kendisi görsün

Evladini gozunun onunden ayirma. Diger gozunden sakin! Ne "normal" insanlar duyuyoruz, goruyoruz haberlerde cocuklara yapilanlara. Her izledigimde bir hafta kendime gelemiyorum inan. Kimseye guvenme. Seveceklerse senin gozunun onunde sevsinler yoksa yok. Isterlerse kussunler darilsinlar umrunda olmasin. Senin bir anne olarak tek isin cocugunun guvenligi ve sagligi olmali baskalarinin senin hakkinda ne dusundugu degil.

Herkeze çok teşekkür ederim cevaplarınızdan dolayı arkadaşlar fırsatın olmadı tek tek sizlere yazmaya bir daha asla vermem karar aldım o komşuya veya bi başkasına farketmez asla annemede söyledim ben olmam sakın verme isterse diye.Bu arada komşumuz daha istemedi bebeğimi sadece getirin veya ben geleyim Seveyim dedi yola geliyor sanırım gelmesede gelecek mecbur çünkü bi daha asla vermeyeceğim salaklık yapıp verdiğim günler için bile pişmanım

Yarisina kadar bile okumadim.
Ama söyle söyliyeyim. Allah korusun bebeginize bir sey olsa hakkinizda dava acilabilir. Bunu niye söyledim sorumluluk siz de bunu vurgulamak icin. O bebek sizin bile degil size emanet bir can. Rahatsiz olup konu actiysaniz dogru olmadiginin farkindasiniz demek ki. Alinan alinsin üzülen üzülmesin kardesim. 5 aylik bebek bu kararli durun. Vermeyin cocugu.

Ben KV bırakırken bile akklim kaliyo o nedenle ise bile başlamadim ki Komşum isteyecek asla vermem. Bazı sşeylerin geri dönüşü yoktur ya bisey olsa allah göstermesin yada o an alıp kacsalar son pişmanlık fayda etmez. Kızı çekingen biriyse ssevmesin bi zahmet

Back
X