Komum beni delirtiyor ..

Eşinden dolayı bir problem yaşarmısın canım ne de olsa kaç yıllık arkadaşının karısı şimdi senin karın şunu demiş benim karım şöyle yapmış kavgasına tutuşup birde kabak senin başına patlamasın..Bu tarz olaylarda kabak hep benim başıma patlarda o yüzden... kaydirigubbakcemile

korkarım patlar ama ben bu olayı zaten eşime söylemiştim yani buna hazırlamıştım kendimi önemli değil zaten kolay değil bu suçlama ben olsam kaldıramam ve kendimi de aklamaya çalışmazdım... böyle insanlara şaşırıyorum ...eşi de karısının gözünü doyursun zaten kendi de ne kadar aç gözlü olduğundan şikayet eder...böyle bir olayı söyleyebileceğini sanmıyorum eşi katiyen onun tarafında olmaz........

bendede bi tane var buna benzer biri maleseff:delphin:
ki öyle sürekli bişeler istemeylede kalmazdı (sehpama blendırıma fırınıma vs vs vs hergüüünnn ve getirmezde alınca) cahilliği kıskançlığı yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapması cabası
olduktan sonra vermekde sorun değil zaten....
bende gurbetteyim kimsem yok diye yalnız gördü heralde
baktım işin suyu çıkıyo söledim bi gün ama manevi olarak yaptıklarını
ve hala yüzsüz geliyo
kapı açmıyorum delikten bakıp görsem sadece slm veriyorum nassın falan
anladı ohhh beee dedim artık 2 yıldır... :kahve:

görüşmek istemediğini açıkça söyle ve kibarca... neden kendını uzuyorsun kı...

yine fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş....

mutlaka her defasında bir açıklık bulmuştur....

bizimde bir komşumuz vardı,bir defasında hiç unutmuyorum,dolma yapmıştı,ve bütün malzemelerini kardeşini göndererek tek tek bizden istemişti....ne yazıkki var böylede insanlar....

ama yinede size tavsiyem,enerjinizi hortumlayan,hayatınıza stresten başka hiç birşey katmayan insanları hayatınıza sokmayın....

Back
X