Konçuy'un tatlı telaşları :))

NurZantur

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
125
44
18
Merhabalar kızlar..
21 Ağustosta düğünüm var. Büyük oranda eksiklerimizi almış olsak da daha almadığım şeyler de bulunmakta.
Rabbim herkese sevdiğiyle mutlu bir ömür nasip etsin :KK19:

Bunlar evimiz için aldığımız birkaç aksesuar..
Salon abajurum :))
1.webp

aşkımızın ölümsüzleştirdik :))))
3.webp

salon için yaptırdığımız tablolarımız...
4.webp
5.webp

yatak odası abajurumuz...
PicsArt_1458994838884.webp

nevresimlerim,yatak örtülerim,battaniye takımlarım,havlularım,yorgan ve yastıklarım
1.webp 2.webp 3.webp 5.webp 6.webp Altınbaşak-Çift-Kişilik-Nevresim-Takımları-2.webp 7.webp 8.webp 9.webp

sevimli kapı önü paspasım :))
10.webp
12.webp 13.webp 14.webp

tuavelet ve banyo aksesuarlarım:

1.webp 2.webp 3.webp 4.webp

vee mutfağımın cicileri ;)

5.webp 6.webp 7.webp

amerikan servislerim

8.webp 9.webp

Eklentiler

• 6.webp
    6.webp
    18 KB · Görüntüleme: 122
  • 7.webp
    7.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 112
  • 8.webp
    8.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 107
aldıklarını güle güle kullan canım:) Kristal kadeh takımın ve sürahisi çok çok güzeller. Kettle ın, elektrik süpürgende ayrıca çok iyi seçimler. Mutluluklar :)

güle güle iyi günlerde kullan canımm.

index.php

bu nevresim takımı mı ,yatak örtüsü mü ? nerden ve kaça alındı ?

kedi figürünü seviyorsun sanırım bol bol tercih etmişsin :) ben de severim.

bir de yumurta için kalp şeklindeki kalıpları nerden aldığını sorayım. ben de istiyorum onlardan :)

ımm pembe yemek takımını günlük kullanım için aldın sanırım ,ee onu da sorayım nerden ve fiyat ?

hatta bir soru daha :D kaç nevresim takımı aldın ya da almayı düşünüyorsun. sayı var mı aklında ?

güle güle iyi günlerde kullan canımm.

index.php

bu nevresim takımı mı ,yatak örtüsü mü ? nerden ve kaça alındı ?

kedi figürünü seviyorsun sanırım bol bol tercih etmişsin :) ben de severim.

bir de yumurta için kalp şeklindeki kalıpları nerden aldığını sorayım. ben de istiyorum onlardan :)

ımm pembe yemek takımını günlük kullanım için aldın sanırım ,ee onu da sorayım nerden ve fiyat ?

hatta bir soru daha :KK70: kaç nevresim takımı aldın ya da almayı düşünüyorsun. sayı var mı aklında ?

canım saten nevresim takımı.taçtan almıştım. çok oldu alalı 240 civarıydı..

hem de çok seviyorum kedi figürünü :KK73: nişanlım da öyle :KK66:

yumurta şekillendirici kalıbı bi züccaciyecide görüp almıştım. tantitonide de görmüştüm.ordan bakabilirsin tatlım :KK66:
pembiş sevimli yemek takımını günlük kullanım için aldım evet.. yakından çok daha güzel :)) kütahya porselen lar serisi.. 70 lira gibi çok uygun bi fiyata almıştım internetten.. 6 kişilik..

şuan 6 nevresim takımım var tatlım.. 2 tane daha alsam yeterli olur sanırım:KK19: hediyelik gelen de olur diye düşünüyorum..

canım saten nevresim takımı.taçtan almıştım. çok oldu alalı 240 civarıydı..

hem de çok seviyorum kedi figürünü :KK73: nişanlım da öyle :KK66:

yumurta şekillendirici kalıbı bi züccaciyecide görüp almıştım. tantitonide de görmüştüm.ordan bakabilirsin tatlım :KK66:
pembiş sevimli yemek takımını günlük kullanım için aldım evet.. yakından çok daha güzel :)) kütahya porselen lar serisi.. 70 lira gibi çok uygun bi fiyata almıştım internetten.. 6 kişilik..

şuan 6 nevresim takımım var tatlım.. 2 tane daha alsam yeterli olur sanırım:KK19: hediyelik gelen de olur diye düşünüyorum..
canım çok sağol itinayla cevağladığın için ;)
yumurta şekillendirici züccaciyede bulduysan ben de bulurum o zaman :KK54:. tantitoni pahalı geliyor bana. bulamazsam en son çare artık napalım :KK51:
yemek takımını çok iyi almışsın inanmıyorum. o seriyi takip edicem ben de . bakarsın denk gelir;)
kolay gelsin canım benim . güle güle iyi günlerde kullan cicilerini :KK15:

canım çok sağol itinayla cevağladığın için :KK66:
yumurta şekillendirici züccaciyede bulduysan ben de bulurum o zaman :KK54:. tantitoni pahalı geliyor bana. bulamazsam en son çare artık napalım :KK51:
yemek takımını çok iyi almışsın inanmıyorum. o seriyi takip edicem ben de . bakarsın denk gelir:KK66:
kolay gelsin canım benim . güle güle iyi günlerde kullan cicilerini :KK15:

çoook tşk ederim canım benimm :KK19:

şöyle bi bakın,bulursun elbet :KK66:

Back
X