Merhaba arkadaşlar kondisyon bisikleti almayi düşünüyorum ama bazi tereddutlerim var çok ses yapiyormus yada sertliğini kaybediyomus doğr mudur
Merhaba arkadaşlar kondisyon bisikleti almayi düşünüyorum ama bazi tereddutlerim var çok ses yapiyormus yada sertliğini kaybediyomus doğr mudur
Evde yapacağınız spor için en başarılı olanı koşu bantlarıdır ama hem pahalıdır hem de bazısı çok ses çıkarır aşağı katlar için.Ben düz bisiklet yerine Eliptik bisiklet almanızı tavsiye ederim.İyi sporlar
Kondisyon bisikleti popoyu büyütmekten başka bir işe yaramıyor canım.
Eliptik bisiklet öneririm.
Ben goodman 210-n aldım. Sesi baya az rahatsız edeceğini zannetmiyorum. Her gün kullanmama rağmen alt kattan bir şikayet olmadı
%100 dur. Benimde eliptik bisikletim var. Hem cok kullanisli,hemde sessiz. Vucudu şekillendiriyorBunun doğruluk payı nedir
O zaman şöyle düzelteyim%100 dur. Benimde eliptik bisikletim var. Hem cok kullanisli,hemde sessiz. Vucudu şekillendiriyor
Popoyu buyutmek? Amac kucultmek amaO zaman şöyle düzelteyimKondisyon bisikletinin popoyu büyütmedeki doğruluk payı nedir
Haha ay çok güzel ya anlaşamadık bi türlüPopoyu buyutmek? Amac kucultmek amabenmki selesiz bisiklet
Ayni bundan. Bende sıkılasma oldu. Popo kuculdu yanidar gelen kiyafetlerim bollasmaya basladi popoda.
Haha ay çok güzel ya anlaşamadık bi türlüDD Ben diğer arkadaşın yazdığına şe yapmıştım aslında o demiş ya kondisyon bisiklet popo büyütmekten başka bi işe yaramaz diye
Popoyu buyutmek? Amac kucultmek amabenmki selesiz bisiklet
Ayni bundan. Bende sıkılasma oldu. Popo kuculdu yanidar gelen kiyafetlerim bollasmaya basladi popoda.
Yaklaşık olarak 10 senedir kondisyon bisikleti kullanıyorum.O zaman şöyle düzelteyimKondisyon bisikletinin popoyu büyütmedeki doğruluk payı nedir
ay cnaım benimde aynı dediğin gibi eski bir bisikletim var basenleri nasıl o kadar verdin bende başlim ya bali.. kas istemiyorum hergün 45 dk dimiiYaklaşık olarak 10 senedir kondisyon bisikleti kullanıyorum.
Vpit BK-240
Tabii marka ve model yazmam komik oldu, sanırım artık üretilmiyordur.
Her neyse.. Standart bir bisiklet, seviye ayarları var.
Kullanım şeklim şöyle: toplam 15 dakika. 1. seviyeden başlatıp her 5 dakikada bir seviyeyi arttırıyorum.
Popoyu büyülttüğüne şahit olmadım. (kilolu olduğum dönemlerde basen ölçüm 126 santimdi. Şimdi 94 santim)
Bu savın bilimsel bir çıkış noktası da yok. Kaslarımızın %80 i bel çizgimizin altında yer alıyor ve bu nedenle de bisiklet ve yürüyüş en çok önerilen iki spor yöntemidir.
Eğer kilo sorununuz varsa, bisikleti yukarıda dediğim şekilde yaptıktan sonra 1-2 dakika gücünüzün yettiği hızda çevirin.
İdeal olan 20 dakika çevirip kasları ısıtıp sonrasında yağ yakmaya geçmek.
Ama kilo sorunu yok ve form tutup kas çalışmak istiyorsanız imkanınız varsa her gün yürüyüş yapın (45 dakika ve dakikada 130 adım olacak şekilde)
Kondisyonun esprisi de koy TV nin karşısına filmini izle bi yandan da çevir..
Kiloyu yediklerime dikkat edip, düzenli spor yaparak verdim..ay cnaım benimde aynı dediğin gibi eski bir bisikletim var basenleri nasıl o kadar verdin bende başlim ya bali.. kas istemiyorum hergün 45 dk dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?