kondisyon bisikleti

tugen

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
411
69
648
Merhaba arkadaşlar kondisyon bisikleti almayi düşünüyorum ama bazi tereddutlerim var çok ses yapiyormus yada sertliğini kaybediyomus doğr mudur

Benim alma yi düşündüğüm dynamic r 102 kullanan var mi acaba

Merhaba arkadaşlar kondisyon bisikleti almayi düşünüyorum ama bazi tereddutlerim var çok ses yapiyormus yada sertliğini kaybediyomus doğr mudur

Evde yapacağınız spor için en başarılı olanı koşu bantlarıdır ama hem pahalıdır hem de bazısı çok ses çıkarır aşağı katlar için.Ben düz bisiklet yerine Eliptik bisiklet almanızı tavsiye ederim.İyi sporlar

Evde yapacağınız spor için en başarılı olanı koşu bantlarıdır ama hem pahalıdır hem de bazısı çok ses çıkarır aşağı katlar için.Ben düz bisiklet yerine Eliptik bisiklet almanızı tavsiye ederim.İyi sporlar

Teşekkürler cevabiniz icin

Cnm sana voit d 40 yada EC 370 i onerebilirim eliptik bisiklet için ben çok arastirdim ve voit d 40 aldim ama EC 370 daha iyi sanirim. Bide kondisyon bisikleti değil mutlaka eliptik bisiklet al

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kondisyon bisikleti popoyu büyütmekten başka bir işe yaramıyor canım.
Eliptik bisiklet öneririm.
Ben goodman 210-n aldım. Sesi baya az rahatsız edeceğini zannetmiyorum. Her gün kullanmama rağmen alt kattan bir şikayet olmadı :1:

Kondisyon bisikleti popoyu büyütmekten başka bir işe yaramıyor canım.
Eliptik bisiklet öneririm.
Ben goodman 210-n aldım. Sesi baya az rahatsız edeceğini zannetmiyorum. Her gün kullanmama rağmen alt kattan bir şikayet olmadı :KK1:

Bunun doğruluk payı nedir :KK17:

O zaman şöyle düzelteyim :D Kondisyon bisikletinin popoyu büyütmedeki doğruluk payı nedir :-)
Popoyu buyutmek? Amac kucultmek ama :-) :-) benmki selesiz bisiklet
OdqDVA.jpg

Ayni bundan. Bende sıkılasma oldu. Popo kuculdu yani :-) dar gelen kiyafetlerim bollasmaya basladi popoda.

OdqDVA.jpg

Ayni bundan. Bende sıkılasma oldu. Popo kuculdu yani :-) dar gelen kiyafetlerim bollasmaya basladi popoda.
Haha ay çok güzel ya anlaşamadık bi türlü :DDD Ben diğer arkadaşın yazdığına şe yapmıştım aslında o demiş ya kondisyon bisiklet popo büyütmekten başka bi işe yaramaz diye :D

Haha ay çok güzel ya anlaşamadık bi türlü :DDD Ben diğer arkadaşın yazdığına şe yapmıştım aslında o demiş ya kondisyon bisiklet popo büyütmekten başka bi işe yaramaz diye :D
OdqDVA.jpg

Arkadaşlar ben eliptik bisikletten bahsetmedim.
Eliptik bisiklet evet vücudu şekillendiriyor.
Ama kondisyon bisikleti yani şu oturarak kullanıldığından popoyu genişletiyor.
Bu resimdeki eliptik bisiklet. Ama ben şu bisikleti diyorum popo büyütür diye:

magnum_kondisyon_bisikleti_guncel_1_775x695.jpg

O zaman şöyle düzelteyim :D Kondisyon bisikletinin popoyu büyütmedeki doğruluk payı nedir :-)
Yaklaşık olarak 10 senedir kondisyon bisikleti kullanıyorum.
Vpit BK-240
Tabii marka ve model yazmam komik oldu, sanırım artık üretilmiyordur.
Her neyse.. Standart bir bisiklet, seviye ayarları var.
Kullanım şeklim şöyle: toplam 15 dakika. 1. seviyeden başlatıp her 5 dakikada bir seviyeyi arttırıyorum.
Popoyu büyülttüğüne şahit olmadım. (kilolu olduğum dönemlerde basen ölçüm 126 santimdi. Şimdi 94 santim)
Bu savın bilimsel bir çıkış noktası da yok. Kaslarımızın %80 i bel çizgimizin altında yer alıyor ve bu nedenle de bisiklet ve yürüyüş en çok önerilen iki spor yöntemidir.
Eğer kilo sorununuz varsa, bisikleti yukarıda dediğim şekilde yaptıktan sonra 1-2 dakika gücünüzün yettiği hızda çevirin.
İdeal olan 20 dakika çevirip kasları ısıtıp sonrasında yağ yakmaya geçmek.
Ama kilo sorunu yok ve form tutup kas çalışmak istiyorsanız imkanınız varsa her gün yürüyüş yapın (45 dakika ve dakikada 130 adım olacak şekilde)
Kondisyonun esprisi de koy TV nin karşısına filmini izle bi yandan da çevir.. :KK46:

Hiçbir kondisyon bisikleti popoyu büyültmez. Vücut ancak 20-30dk. egzersizden sonra yağ yakmaya başlar. Eğer siz 15 dk egzersiz yapıp, yeme alışkanlıklarını değiştirmezseniz yağlarınızı eritemeyeceğiniz gibi vücudunuz yağlanmaya devam eder.
Bilinçli bir antrenman programı uygularsanız bisikletin yararını görürsünüz. Ayrıca bazı arkadaşların söylediği gibi, ekliptik bisiklet daha yararlı bu konuda. Çünkü aynı zamanda, normal bisiklete göre daha fazla kalori harcatıyor.

Ben bisikleti dışarıda düşük vitesle sürüyorum da bazen yokuş denk geliyo çıkarken çok zorlanıyorum roberto carlos gibi bacak kası yapmaktan korkuyorum o yüzden :-)

Yaklaşık olarak 10 senedir kondisyon bisikleti kullanıyorum.
Vpit BK-240
Tabii marka ve model yazmam komik oldu, sanırım artık üretilmiyordur.
Her neyse.. Standart bir bisiklet, seviye ayarları var.
Kullanım şeklim şöyle: toplam 15 dakika. 1. seviyeden başlatıp her 5 dakikada bir seviyeyi arttırıyorum.
Popoyu büyülttüğüne şahit olmadım. (kilolu olduğum dönemlerde basen ölçüm 126 santimdi. Şimdi 94 santim)
Bu savın bilimsel bir çıkış noktası da yok. Kaslarımızın %80 i bel çizgimizin altında yer alıyor ve bu nedenle de bisiklet ve yürüyüş en çok önerilen iki spor yöntemidir.
Eğer kilo sorununuz varsa, bisikleti yukarıda dediğim şekilde yaptıktan sonra 1-2 dakika gücünüzün yettiği hızda çevirin.
İdeal olan 20 dakika çevirip kasları ısıtıp sonrasında yağ yakmaya geçmek.
Ama kilo sorunu yok ve form tutup kas çalışmak istiyorsanız imkanınız varsa her gün yürüyüş yapın (45 dakika ve dakikada 130 adım olacak şekilde)
Kondisyonun esprisi de koy TV nin karşısına filmini izle bi yandan da çevir.. :KK46:
ay cnaım benimde aynı dediğin gibi eski bir bisikletim var basenleri nasıl o kadar verdin bende başlim ya bali.. kas istemiyorum hergün 45 dk dimii

ay cnaım benimde aynı dediğin gibi eski bir bisikletim var basenleri nasıl o kadar verdin bende başlim ya bali.. kas istemiyorum hergün 45 dk dimii
Kiloyu yediklerime dikkat edip, düzenli spor yaparak verdim..
Kas istemiyorum cümleni anlamadım.. Kas o kadar önemli ki.. Metabolizma hızımızı arttıran, daha rahat yemek yeme özgürlüğünü bize sağlayan belki de tek sistem bedenimizdeki..
Her gün 45 dakika yürümek, ancak bir önceki mesajımda yazdığım tempoda bacak ve basen kaslarını çalıştıracaktır. Bu da bölgedeki yağ yakımına katkı sağlayacaktır.
Sen yeter ki disipline ve azimle devam et..

Back
X