Kondisyon mu? eliptik mi?

EsraGaye

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
35
17
18
Mrb arkadaşlar ben kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum.Ama kalçayı büyütüyor diyorlar. Benim zaten gövdemde sorunum yok. Basenlerim var sadece. Eliptik daha iyi yazıyor heryerde. Sizlerin düşüncelerini alabilirmiyim?

Bende eliptik bisiklet var,seleli olması dinlenmeni saglıyor.Bir arkadasım oturarak yapmamamı basenlerin genişler dedi.Kondüsyonda hep oturuyorsun bu yuzden eliptik daha iyi diye düşünüyorum.

selam benimde 2 senedir eliptik bisikletim var düzenli diyet ve yarım saat bısıklet sürmeyle güzel zayıflatıyo

ben dukan diyetiyle yapmayı düşünüyorum.Dukan diyetiyle 15 kilo vermiştim. Derslerim başladığı için bırakmak zorunda kaldım. Çok uğraş gerektiriyor çünkü. Ama hiç spor yapmamıştım. Eliptik bisiklet kullanıp bide dukan diyeti yaparsam istediğim kiloya ve sağlıklı bi şekilde ulaşırım diye düşünüyorum

Dukan diyetiyle benim arkadaslarım ciddi anlamda zayıfladı.Saglıksız bir zayıflama yöntemi.Birinde tutam tutam sac dökülmesi,unutkanlık,dikkat eksikligi,elde ayakta titreme falan oldu.Cevremde bu diyeti yapanların % 80 i bu gibi şikayetleri yasayanlar oldu.Bence daha saglıklı bir diyet dene derim.

Doğru söylüyosun geçen sene bir ara başladım iyi gidiyordum. zayıfladımda ama söylediğin gibi dikkat eksikliği başladı bende. dalgınlık. ders çalışamaz oldum. araştırdım aşırı proteğinin vicuttaki yan etkileriymiş. ama diyeti bırakınca ve seyir evrasinde herşey yoluna giriyor. yani sebze yemeye başlayınca. yaz tatilinde yapıcam dukan diytini zaten unutkanlık yaparsa yapsın. güzelimm ama yinede başka bir diyet önerirsen açığım ben. bakarsın daha iyi olur

Ben aklına gelebilecek herseyi yedim.Önce diyetisyene gittim neyle ne yiyecegimi ögrendim.Sonra bıraktım,her ay aynı seyi yapıyorsun.Az ve ölçülü yiyerek 86 kilodan,74.3 düştüm.Eliptik bisiklete belirli günler bindim.Türk kahvesini bal gibi içiyordum,şimdi sade içiyorum.Saglıklı zayıf olmaya karar verdigimden beri hayatımda hersey daha güzel.Sürekli yemek yiyip şişko biri olcagıma zayıf ama fıstık olmayı tercih ediyorum.

Beni bu sezünle bunalıma sokacaksın bak. şu an derslerim var diyet spor hiç bişey yapamıyorum zaten :)

Beni bu sezünle bunalıma sokacaksın bak. şu an derslerim var diyet spor hiç bişey yapamıyorum zaten :)

Ya seni üzdüysem özür dilerim.Derslerinin olması diyet yapmana engel degil ki.Ders calışırken abur cubur yiyorsan ondan diyorsan.Sarı leblebi al canım,ondan ye ders calışırken.Hem tok olursun hemde diger zararlılardan uzak olursun.

Ya seni üzdüysem özür dilerim.Derslerinin olması diyet yapmana engel degil ki.Ders calışırken abur cubur yiyorsan ondan diyorsan.Sarı leblebi al canım,ondan ye ders calışırken.Hem tok olursun hemde diger zararlılardan uzak olursun.

Çok uzun süre olmuş yazalı ama cevap yazayım dedim. Çok kilo aldım guzelimm. Kötü hissediyorum kendimi. Ama iyi haber derslerim çok iyi. Artık eliptik bisiklet almaya karar verdim. Kararın geç olmuş deme. Önceden alsaydım eğer, hemen kullanmak isteyecek, vaktimi hep ona harcayacaktım.derslerimi ihmal edicektim. Biliyorum kendimi yani. hafta içinde alıcam. Durumlarımıda hepinizle paylaşırım.

Gözünüz aydın...İnşallah istedikleriniz olur.Bol sanslar.

Back
X