Konka (burun eti) küçültülmesi

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Merhaba kızlar burun ameliyatı ile birlikte veya sadece burun eti küçültme operasyonu geçirenler var mı? Nefesiniz kaçıncı aylrda tam olarak açıldı ?
Üst yolunum nezle grip gibi durumlar da seyrekleşme oldu mu? Teşekkürler 🌸

Benim burun ameliyatımda konkaları da küçülttüler, fakat bi kaç ay sonra tekrar sorun yaşamaya başladım.
Radyofrekans ile yaktırdım sonrasında konkaları.

ayy o kadar erken mi sorun oldu benimde tıkanıklığı var :/ anlayamadım 2. Ayım şuan nasılsınız ?
Bende alerjik rinit var ve alerjen bi bölgede yaşıyorum, o yüzden çabucak nüksetti.
Ama şu an iyiyim, doktorum genize kadar radyofrekans yaptı..
Bu arada size verebileceğim tavsiye şu, doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirmekten çekinmeyin.
Ben burnumu yapan doktora aylarca bağlı kaldım memnun olmadığım halde, sonra başka doktora ohh be dedim dünya varmış.

Bende alerjik rinit var ve alerjen bi bölgede yaşıyorum, o yüzden çabucak nüksetti.
Ama şu an iyiyim, doktorum genize kadar radyofrekans yaptı..
Bu arada size verebileceğim tavsiye şu, doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirmekten çekinmeyin.
Ben burnumu yapan doktora aylarca bağlı kaldım memnun olmadığım halde, sonra başka doktora ohh be dedim dünya varmış.

Ahh doktorum iyi de uzak ıstanbulda ben doğuda görev nedeniyle . Burda işte gidebildiğim kbb doktoruna gittim özelde yok içinde darlık gördüm fln dedi ödemden de olabilir dedi salak salak emin değil aklımı karıştırdı . Ama çöl beğendim diyor çok iyi yapmış doktorunuz fln . Sonra devlete gittim orda da doktor iyi dedi bir sorun gözükmüyor anlamadım .. hayırlısı allahım.. içi ne kadar daha önemliymiş

Benim burun etleri işlem gördü ameliyatta, ama ne yaptı bilmiyorum. Alerjik rinit de var. Deliklerden biri diğerine göre daha tıkalı hep. Daha tıkalı olan deliğimde burun etinde çok az şişme var dedi başka bir doktor. İnşallah tıkanıklık ona bağlıdır sadece.

O delik en başından beri %100 açık olmadı. Max %80-90 civarı açıktı. Ara ara tıkandı ara ara açıldı ama dediğim gibi tamamen açılmadı hiç. Ya da bana öyle geliyor. Diğer delik çoğunlukla açık. Kendimi dinlemekten bıktım artık.

Ben de nazal valv darlığı, kanat çökmesi gibi endişeleri taşıyorum 2.aydan beri. Paranoyak oldum resmen.

Benim burun etleri işlem gördü ameliyatta, ama ne yaptı bilmiyorum. Alerjik rinit de var. Deliklerden biri diğerine göre daha tıkalı hep. Daha tıkalı olan deliğimde burun etinde çok az şişme var dedi başka bir doktor. İnşallah tıkanıklık ona bağlıdır sadece.

O delik en başından beri %100 açık olmadı. Max %80-90 civarı açıktı. Ara ara tıkandı ara ara açıldı ama dediğim gibi tamamen açılmadı hiç. Ya da bana öyle geliyor. Diğer delik çoğunlukla açık. Kendimi dinlemekten bıktım artık.

Ben de nazal valv darlığı, kanat çökmesi gibi endişeleri taşıyorum 2.aydan beri. Paranoyak oldum resmen.
Doktor yok dediyse özellikle farklı doktor bence yoktur Cnm .. içini ferah tut

Merhaba kızlar burun ameliyatı ile birlikte veya sadece burun eti küçültme operasyonu geçirenler var mı? Nefesiniz kaçıncı aylrda tam olarak açıldı ?
Üst yolunum nezle grip gibi durumlar da seyrekleşme oldu mu? Teşekkürler 🌸
Benim burun eti lazerle yakıldı ve reviztyon septum ameliyati oldum bir aya dogru rahat nefes almaya basliyorsunu

Back
X