Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ya bu konka şişmesi kalıcı bir şey mi ? Ameliyattan önce de şişti. Küçültüldü sonra nefes almamda bi azalma oldu bi bakayım flaşla içine dedim sol burun deliğimin içini tıkamış resmen önceden böyle değildi şişmiş
Merhaba eger radyofrekansla kucultulduyse küçülmesi iki ayi buluyor ilk zamanlar ödem yapiyor 3.haftadan sonra küçülmeye basliyor iki ayda tam küçülme saglaniyor..estetikle birlikte mi burun eti küçültüldü
Arkadaşlar ya bu konka şişmesi kalıcı bir şey mi ? Ameliyattan önce de şişti. Küçültüldü sonra nefes almamda bi azalma oldu bi bakayım flaşla içine dedim sol burun deliğimin içini tıkamış resmen önceden böyle değildi şişmiş
Bende burun ameliyatindan once burun eti sorunum yoktu ameliyattan bir yil sonra nefes alamamaya basladim bi baktim burnumun ici resmen kapanmis konka sismesinden hamilelik dogumdu koronaydi derken bir turlu mudahale ettiremedim siz sadece konka aldirma operasyonu mu yaptirdiniz
Bende burun ameliyatindan once burun eti sorunum yoktu ameliyattan bir yil sonra nefes alamamaya basladim bi baktim burnumun ici resmen kapanmis konka sismesinden hamilelik dogumdu koronaydi derken bir turlu mudahale ettiremedim siz sadece konka aldirma operasyonu mu yaptirdiniz
Hayır estetik de yaptırdım aynı zamanda ve bi tık eğrilik vardı onu düzelttirdim. Bugün doktorumla konuştum alerjik bir bünyen varsa bu tür şişmeler olabiliyor küçültsen bile ameliyat sonrası tekrar şişebilirmiş
Estetik oldugu zaman burun pasaji bir miktar daraldigi için ette şişince nefes alicak mesafe kalmiyor..geçmis olsun tekrar bende ayni problemi yaşiyorum kaç senedir malesef