Konsantrasyon problemi yardm edin :(

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
kızlar cok buyuk bı sorunum var benim artık cok rahatsz edici boyuta ulastı ve ben bunu yenı farkettım.bende ınanılmaz bı konsantrasyon sorunu var.o an tv mı ızlıyorum maksımum 5 dk!5.dk dan sonra dalıp gıdıorum onu dusunuyorum bunu dusunuyorum.fılm mı ızlıyorum yıne aynısı sıkıntı gelıyo ızleyemıyorum.okudugum kıtaba yogunlasamıyorum kafamdan mantıklı mantıksız bır yıgın sey gecıyo.hıc bole bıse yasamamıstım onceden ama bu yaz boyle toparlanamıyorum bı turlu karsımdakı ınsanları bıle dınleyemıyorum kafamdakı sesler yuzunden :gitme: nolur bana yardımcı olun mafoldumben

ay bu durum bendede var.bende hiç bir seye odaklanamıyorum.bence aklımızı bir seylere takıyoruz bu sürekli kafamızda dönüp duruyor ve baska bir olaya odaklanamıyoruz bilinc altımız sürekli o konuya takılı kalıyor.bir psikologa danısabilirsin

Benim kafamda tilki varsa aynı şekilde bende odaklanamıyorum bu çok insanı bişey bence.
Çok klişe olucak ama stres ortamındaysan hele bence çok normal bi kaç gün kafa dinlemenle geçer sanki.
Bence diyorum çünki konunun uzmanı felan değilim yinede bi uzmana danış.

Canim bahsettiginiz seyler kimde yokki..herkezde az veya cok var..bendede var.ustune ustluk unutkanlikta var.Doktorumla görustugumde bana;sen 70 yasinda degilsin..bunamadin...sadece kafan cok mesgul cok seyler dusunuyorsun ondan dedi.Eee kardesim öyle bir zamanda yasiyoruzki..nasil dusunmeyeceksin .Hadi gelde dusunme:))

haklısınız kızlar kafamız sureklı dolu ama umursamaz da olunmuyokı ben olamıyorum bı turlu dusunmıcem dıyorum yıne dusunuyorum.dogru soluosunuz son zamanlarda fazla stres yasadım kendı ıcımde cozemedıgım bıkac buyuk sorunum var.bı tanesı hallolsa belkı braz rahata cıkcam ama işte...

Valla benim beynimde ne düşünceler dönüyorr buraya yazsam korkarsın canımm boşverr o seslere kulak verme yoksaişin içinden çıkamazsınn..Ya kendin yenmeye calsııcaksın yada psikojik yardım alıcaksınn karar senin o lanet ilaçlardan içmek istemiyorsan iyi düşün derim.allahım şifa versin

canım benim cok saol allah sana da sifa versin.beynımızı bı sekılde bosaltmalıyız ıste ama nasıl?bı bılsem yolunu hemen uygulıcam ama bılmıorum ıste :gitme:

Back
X