Konservatuar

_M_e_R_v_E_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
212
3
316
Bursa
Arkadaşlar lise öğrencisiyim. Konservatuar okumak istiyorum. Çok fazla temelim yok o yüzden çok bi bilgimde yok . Ama hazırlanmak istiyorum. Konservatuarla ilgili tüm bildiğiniz bilgileri napmam gerektiğini falan anlatırmısınız. _?

Önce hangi bölüm istediğine karar verdinmi?Daha sonra o bölüm için gereken eğitimi alman gerekiyor.Mesela müzik öğretmenliğimi?Tiyatromu?Operamı?Bende konservatuvara hazırlanıyorum.Özellikle sormak istediğin başka birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

Ah sonunda biri cevap verdi :)) Seni bulduğuma çok sevindim ya :) Müzik öğretmenliği düşünüyorum. Ve benim bu knuyla ilgili yok denecek kadar az bilgim var aile akraba ve geri kalan tüm çevremde bu bölümle ilgilenen yok o yüzden anca internet falan ortamıyla bişeyler araştırıyorum oda yeterli gelmiyo . Her şeyi bilmek istiyorum. Bana yardımcı olsursan gerçekten çok ama çok mutlu olucam . Sen hangi bölüm istiyosun _?

Ben sahne sanatları opera/şan bölümü istiyorum canım.Ozaman öncelikle müzik öğretmenliği bölümü için gerekli eğitimi alabileceğin iyi bir hoca bulman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…