Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eğer göz yapınıza uygunsa tavsiye ederim .
Ben de 2 yıldır kullanıyorum
Günde 10 saatten fazlası yorabilir,doktorlar da tavsiye etmiyor uzun süreli kullanıma.)
Hijyenine dikkat edersen rahat edersin..
Insallah hayırlı,sağlıklı ve kolay bir şekilde kullanırsın:)
Göz yapınız uygunsa kullanın. Ben yaklaşık 10 senedir kullanıyorum öncesinde gözlük kullanıyordum. Çok da rahat ettim. Arada sırada küçük problemler yaşanabilir sadece. Ama renkli alacaksanız yanında bir de mutlaka şeffaf edinin çünkü insan sürekli yapay bir göz rengiyle sıkılabiliyor, kendi gözlerini arıyor. Değiştire değiştire kullanırsınız. Aldıktan sonra bakım ve hijyenle alakalı sorularınız olursa yine yazarsınız.
Bir de çap değerine dikkat edin, 8.8, 8.6, 8.4 gibi değerler. Doktorunuza bunu sorun. Önemsiz zannederdim önemliymiş, size çap değeri uymayan lensi çok beğenseniz de kesinlikle kullanmayın.
renkli lens kadar yapay duran bir şey yok . insanın bakışları ölü balık gibi oluyor.
şuan gözlük takmamak için lense heves etiğini anlayabiliyorum ama cesaretin ve maddi durumun varsa git lazer ol. ben 3 sene lens kullandım. artık kabul bile etmiyordu gözüm. batıyor yanıyor. akşamı edemiyordum. artı maliyetinden bahsetmiyorum bile.. özellikle iş hayatına girince bilgisayar fancoiller falan hep gözü kurutuyor. her zaman yanında damla ve solisyonla gezmen gerek . ve kaybolma düşme vs gibi tehlikelere karşı gözlüğünü de yanında taşımalısın. onun yerine git lazer ol. kafadan çözüm. hepsinden kurtul.
ve lütfen kendi göz renginle de barışık ol <3
renkli lens kadar yapay duran bir şey yok . insanın bakışları ölü balık gibi oluyor.
şuan gözlük takmamak için lense heves etiğini anlayabiliyorum ama cesaretin ve maddi durumun varsa git lazer ol. ben 3 sene lens kullandım. artık kabul bile etmiyordu gözüm. batıyor yanıyor. akşamı edemiyordum. artı maliyetinden bahsetmiyorum bile.. özellikle iş hayatına girince bilgisayar fancoiller falan hep gözü kurutuyor. her zaman yanında damla ve solisyonla gezmen gerek . ve kaybolma düşme vs gibi tehlikelere karşı gözlüğünü de yanında taşımalısın. onun yerine git lazer ol. kafadan çözüm. hepsinden kurtul.
ve lütfen kendi göz renginle de barışık ol <3
Evet durumu uygunsa lazeri denesin ama bazı rahatsızlıklar lazer tedavisine uygun değil. Öyle bir durumda da kullansın güzel güzel lensini bir şey olmaz :) Ben de lazere çok heveslendim sonra yıkıldım o yüzden belirtmek istedim :)
Evet durumu uygunsa lazeri denesin ama bazı rahatsızlıklar lazer tedavisine uygun değil. Öyle bir durumda da kullansın güzel güzel lensini bir şey olmaz :) Ben de lazere çok heveslendim sonra yıkıldım o yüzden belirtmek istedim :)
ya tabi kii. hevesleniyor insan ama göz uyumlu olmayınca malesef yapılamıyor. çok şükür uyumluydum yaptırdım ve diyorum ki ben yıllarca neden lens kullanmışım. arkaya kaçar, batar yanar, kurur . sadece taktığım ilk bir saat benim için mükemmel olurdu.gerisi ızdırap
ya tabi kii. hevesleniyor insan ama göz uyumlu olmayınca malesef yapılamıyor. çok şükür uyumluydum yaptırdım ve diyorum ki ben yıllarca neden lens kullanmışım. arkaya kaçar, batar yanar, kurur . sadece taktığım ilk bir saat benim için mükemmel olurdu.gerisi ızdırap
Evet zor gerçekten, gözlük de bana sıkıntı veriyor küçük bir suratım var ve cidden ağır geliyor gözlük, burnum acıyor o yüzden lenslerle geçinip gidiyoruz. Doktorumla sürekli takipteyiz gelişen teknolojileri, bana uygun bir yöntem çıktığı gibi ben de kurtulacağım. Size de geçmiş olsun :)
Evet zor gerçekten, gözlük de bana sıkıntı veriyor küçük bir suratım var ve cidden ağır geliyor gözlük, burnum acıyor o yüzden lenslerle geçinip gidiyoruz. Doktorumla sürekli takipteyiz gelişen teknolojileri, bana uygun bir yöntem çıktığı gibi ben de kurtulacağım. Size de geçmiş olsun :)
bende nefret ederdim. her zaman yüzümü kapattığını düşünüyorum o gözlüğün. inşallah gönlünüze göre olur ve size uygun bir teknolojiyle kurtulursunuz <3