Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar altı haftalık iken kontrole gittik kalp atışlarını duyduk şükür doktor altı hafta sonraya randevu verdi. Sizce de bu süre çok uzun değil mi aklıma kötü düşünceler geliyor. bir şey oldu mu olacak mı diye her gün düşünüyorum.Sizce de bu süre normal mı
Ben devlet hastanesine gidiyorum ilk başta keseyi görmek için 5. Hafta bir daha gel dedi sonra 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için sonrasında hep 3 haftada 1 gittim kontrollere duzenli olarak doktor böyle söyleyince
Benim doktorumda ayda 1 kere çağırıyor ama doktorunuz başında olduğunuz için randevunuzu o kadar ileri almıştır korkmayın bebeğinizi huzursuz etmeyin :) bol bol dua okuyup Allah'a emanet edin hiç bişey olmasın hayırlısıyla :)
Teşekkür ederim aynen bekleyeceğiz bakalım. Annemle konuşuyorum annem ben hiç gitmemiştim hamileyken dedi kadın haklı imkanlarımız çok geniş şimdi kafaya takacak bir şey arıyoruz