Kontroller arası zaman

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
merhaba hanımlar altı haftalık iken kontrole gittik kalp atışlarını duyduk şükür doktor altı hafta sonraya randevu verdi. Sizce de bu süre çok uzun değil mi aklıma kötü düşünceler geliyor. bir şey oldu mu olacak mı diye her gün düşünüyorum.Sizce de bu süre normal mı :110:

benim doktorum ayda 1 çağırıyor 24 haftalık hamileyim şükür kalp atışlarınıda duymuşsun güzel düşün bundan sonrası için :)

Merhaba biz de 7+5te duyduk kalp atışlarını doktor 1 ay sonra 2li test için gel dedi bir sorun da yok çok şükür normal bence

Ben devlet hastanesine gidiyorum ilk başta keseyi görmek için 5. Hafta bir daha gel dedi sonra 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için sonrasında hep 3 haftada 1 gittim kontrollere duzenli olarak doktor böyle söyleyince

Benim doktorumda ayda 1 kere çağırıyor ama doktorunuz başında olduğunuz için randevunuzu o kadar ileri almıştır korkmayın bebeğinizi huzursuz etmeyin :) bol bol dua okuyup Allah'a emanet edin hiç bişey olmasın hayırlısıyla :)

Teşekkür ederim aynen bekleyeceğiz bakalım. Annemle konuşuyorum annem ben hiç gitmemiştim hamileyken dedi :anneadayı: kadın haklı imkanlarımız çok geniş şimdi kafaya takacak bir şey arıyoruz :110:

30 ya da 32.haftaya kadar riskli bir durum olmadıkça ayda 1. 30.haftadan sonra 2 haftaya bir 36dan sonra her hafta çağırıyor doktorlar diye biliyorum.

Back
X