Konu Açma Sorunu'' Umarım Bu kez Görünür''

nscckts

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
47.403
127.855
598
38
Gaziantep
Merhaba arkadaslar;
1 yıllık uye , yenı katılımcıyım bilemedıgımden ilgiliye sormak ıstedım...
Ben 2 kez , suanla birlıkte 3. konu actım kadın hastalıkları kısmında ve ıkıncı el takas kısmında fakat actıgım konu trend konular kısmında veya yenı mesajlar kısmında gorunmedıgınden cevap-yorum alamıyorum
haliyle ne sorum-sorunum gorunebılıyor, ne yardım alabılıyorum ve ne de yorum

Acaba yanlıs mı acıyorum ne yapmam gerek cevap verırsenız sevınırım... diyerek moderatore ulastım dönen olmadı ve baska moderatore yazdım ve bana ılgılı moderator onlıne oldugunda sıze yardımcı olacaktır dedı fakat hala donen yok

madem ılgılı moderatör yok barı bılen yardımcı olabılırse ben nasıl gorunur hala gelebılırım
hayalet kullanıcı oldum :110:

Teşekkür ederim .

Merhaba arkadaslar;
1 yıllık uye , yenı katılımcıyım bilemedıgımden ilgiliye sormak ıstedım...
Ben 2 kez , suanla birlıkte 3. konu actım kadın hastalıkları kısmında ve ıkıncı el takas kısmında fakat actıgım konu trend konular kısmında veya yenı mesajlar kısmında gorunmedıgınden cevap-yorum alamıyorum
haliyle ne sorum-sorunum gorunebılıyor, ne yardım alabılıyorum ve ne de yorum

Acaba yanlıs mı acıyorum ne yapmam gerek cevap verırsenız sevınırım... diyerek moderatore ulastım dönen olmadı ve baska moderatore yazdım ve bana ılgılı moderator onlıne oldugunda sıze yardımcı olacaktır dedı fakat hala donen yok

madem ılgılı moderatör yok barı bılen yardımcı olabılırse ben nasıl gorunur hala gelebılırım
hayalet kullanıcı oldum :110:

Teşekkür ederim .

Açtığınız konuya cevap yazılmadığı için yeni mesajlar kısmında aktif olarak görünmüyor.
Konunuzu güncel tutmayı deneyebilirsiniz mesela..

Ayrıca konu gebelikle ilgili sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/gebelik.31/

Eğer konunuza cevap alamıyorsanız, biraz bu bölümlere göz gezdirin , genel topikler vardır elbet , oraya yazmaya deneyebilir, bu şekilde tedavi gören bu durumu yaşayan arkadaşlardan fikir alırsınız..

Ben konunuzun ilgili kategoriye taşınması için bildirimde bulunacağım , bilginize..

Back
X