- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Hahaha aynen bu şekilde bende söyledim hiç bir şey demeden direk engelle dedim ama yok illa lafını söyleyip ayrılacakHiiiiç böyle şeylere efor sarfetmeyin. Ayrılacaksa ayrılsın bitsin. Sonrasında çocuk isterse gitsin xle evlensin.
Konuyu okumayı bitirdim ,Heepiiinizee selamlaarrr bu yazacağım konu tamamen benden uzak bir konu öncelikle söyliyeyim arkadaşım benimle paylaştı bende buraya yazmak istedim
Şimdiiikk kızlar arkadaşımın 3 senelik bir ilişkisiii vaarr ve tartışma esnasında çocuk buna ''Seninle ayrılınca ilk işim x' yazmak olucak benden nefret et diye'' demişşş bu x kişiside eski sevgilisi olur çocukcağızınşimdi kız tabi bundan ayrılacak ama diyor ki öyle bir şey söylemem lazım ki ağzı açık kalsın istiyorum diyorrrr. Sizce böyle bir çocuğa ne denmeliii? Yaratıcı yorumlar bekliyorum
NOT: ARKADAŞIM ASLINDA AYRILMAYACAKTI AMABEN GÖZÜNÜ AÇTIM ÇÜNKÜ BİR ÇOCUĞUN 3 SENE EVVEL Kİ BİR ESKİ SEVGİLİSİNİ HALA UNUTAMAMASI VE ONUNLA TEHDİT ETMESİ HALA ONA KARŞI BİR UNUTAMAMIŞLIK OLDUĞUNU GÖSTERİR KİÇOCUK ŞİMDİDEN SİNYALI YAPIYOR YAZICAM DİYE
Sonra bu kadar ciddiye aldığı için kendine kızacak. Bunun icin nöronlarımı çalıştırdım diye.Hahaha aynen bu şekilde bende söyledim hiç bir şey demeden direk engelle dedim ama yok illa lafını söyleyip ayrılacak
Ben de yaşlar 15 mi diye baktım gerçekten.Konuyu okumayı bitirdim ,
Yaşlar 15 mi diye baktım ,
20 yazıyordu :)
Sessizlik en güçlü cevaptır ,
Laf sokmak ile uğraşmasın , bitti deyip konuyu kapatsın
Konuyu okumayı bitirdim ,
Yaşlar 15 mi diye baktım ,
20 yazıyordu :)
Sessizlik en güçlü cevaptır ,
Laf sokmak ile uğraşmasın , bitti deyip konuyu kapatsın
Vooovv bu gerçekten çok aşırı iyiymişİlla çocukca, sonradan ne rezildim demek için bir mesaj yazıp mutlu olacak diyorsunuz yani “ maymun bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmazmış, mutluluklar”.
katılıyorumçok değil birkaç ay sonra kurduğu cümle ile harcadığı dudak kıpırdatma enerjisine bile pişman olacak.
sessizlik en iyisidir.
böyle bir adamı direk engellemek varken evet tartışmak çok saçma. tartışmak bile zaman kaybı cunku bunun gibilerleİki tarafta gayet rezilmiş. Böyle insanların tartışmasını izlerken ben rahatsız oluyorum. Toplumda bir anda yükselen o kadar garip tipler var ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?