Kan tahlili yapıldı mı peki.Kizlar ablalarim selam ben tubaa adet gecikmesi duzensizligi yasiyorum 18 yasindayimm bekarim.. baya baya kafama takiyorum artik en son ramazann bayrammda oldum 27 temmuz 3 ağustos da bitti daha olmadim acayip sislik var rahatsiz oluyorum cokk hastaneue gittim kadin ultrosonla bakti bisey yokmuş kist falan sukur RABBBIME bide evlenince gecer dedi ablalarim yardim lütfen fikirlerinizi merak ediyorum ne yapayimmmm???
Hayir abla ,daha önceki seneler de yaptirdim. Bu gittiğimde doktor idran tahlili ve kan tahlili istemedi ama cok stress yapiyorum bundan kaynaklanir mi sizce?
ukuzum pekçok nedeni olabilir bunun. başka bir doktora gitmeni tavsiye diyorum çünkü normalde doktorunun birkaç test istemesi gerekiyordu senden. evlenince geçmiyor bazı sorunlar. mesela konu hormon artışı veya eksikliğiyse cinsel ilişkiyle bir ilgisi olmuyor. eğer çok yakın zamanda adet gördüysen doktor üzerinde durmamış olabilir. en az 2 yıldır adet görüyorsan birkaç damla kan vermen verecek bitanem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?