- Konu Sahibi PelushPrenses
ANLATAMADIM :) burasi diyorum, bayanlar arasi bir topik diyorum :) Hanim efendinin sordugu soru sacma -realite disi- ama sormus.. Ve ben sizin sahsiniza yorum yapmadim farkindaysanz, genel olarak butun foruma gonderme yaptigimi vurguladm.
Cunku, muhafazakar bir konudan bahsedilse, mutlaka birileri ileri goruslu, sehirli modern kadin rolunu giyinip bir yorum yapiyor, veya daha uc bir konu acilsa birileri toplumumuzun muhafazakarligina gonderme yaparak yorum yapiyor. Unutuyoruz yahu, burda hepimiz KADINIZ,
surekli kendi hayat felsefemize gore elestirmektense, digerinin penceresinden baksak, birbirimizin sorunlarina odaklansak daha guzel olmaz mi:) bunu demek istedim, sahsiniza alinmayinz hanimefendicim. Sizde haklisiniz, ne yapalim. Esenkalin.
Yo anladım yorumunuzu özelden genele gönderme olmuş biraz :) Sorununa odaklanıp yorumumuda yaptım spor iki günde 2 haftada inanılmaz sonuclar doğurmaz zamanla çalış kazanırsan kondisyon dedim reailte dışı olması kişiden kişiye değişiyor ben şaşırdığımı dile getirdim oda neye şaşırdığımı sorunca cevapladım evet herkes kadın ama bu toplumda yaşayan kadın demek istedim bende herkes kendince yorum yapıyor sizin ak dediğini bana kara gelebiliyor herkes yazmakta özgür ben cevap vermeden eleştirsem vay efendim siz böylesin şöylesiniz diye söylensem haklı olabılırsınız şaşkınlıgımı bildirip yapılması gerekeni kendi çerçevemden cevapladım amaaaaan banane yahu sizde esenkalın..