- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
amin insallah allah razı olsun çok zor durumda bend e pek bu işlerden anlamiyorum amh yumurta rezervi düşüklüğü galibaBitkisel yolları deneyebilir amh ti yükselten otlar var diye biliyorum onları araştırsın derim Rabbim nasip etsin nşallah
amin insallah evet yaş ve gevirdigi ameliyat büyük bir kist ameliyati geçirdi yaş 38 40 a yakinEvet canım yaşla alakalı sanırım Allahım kucağını boş bırakmasın
25 yaşında amh 0.03 teshisi ile tup bebeğe başladım impryl tablet kullandım hemde 3 ay. Bi etkisinin görmedim ve diğer arkadaşlarin söylediklerine katılmıyorum bence amh yükselmez. Bunu kabul etmiştim bi kere ama elimdeki en büyük cevherim adet oluşumdu. Ilk tup bebek deneyimim kimyasal gebelik oldu sonuc olarak negatif yani. Ikinci tup bek tedavim uzun sürdü çünkü her toplama da sadece bir yumurtam ya oluyodu ya olmuyodu. Yumurta biriktirip sonra transfer olacaktim. 3 ayda 3 yumurta biriktirdim. Ve son yumurtayı kenara koyunca ara vermek istedim ilaçlardan dolayı 30 kilo üstü aldım kendimi de saldim tabi. Doktor son yumurta toplanirken letu denilen bi ilacla takviye yaptı. Femara diye de duymus olabilirsiniz iki ilacta aynı. Bu ilacla destekledi son yumurta toplamami ve ben ara verdiğim ay eşimle bir kez iliski olmasina ragmen hamile kaldım. Çünkü femara meme kanseri ilaciydi ve yumurtaliklari yenileme costurma özelliği vardi. Eczaci olduğum içinde bu ilaci kullanmaya korkmadım. Şok oldum hamile kalmama çünkü rezervim yerlerdeydi ama o ay toplanmayan yumurtam mucizevi bi sekilde esimle iliski sirasinda tuttu suan 7 aylık hamileyim. Imkansiz degil ama asla tedavisini birakmasin pes etmesin. Ben normalden umidi kesmistim ve tedavi olmak bna terapi gibi geliyodu tek umut kapimdi. Bırakmasın tedavisini düzenli adet görüyorsa asla imkansız değilEvet benim cok yakin arkadasim kendisi 38 yasinda ve 5 ay oldu evleneli tup bebege basladilar evlenmeden once kist ameliyati oldu evlendikten sonra tup bebege basladilar ilk denemede hiç yumurta oluşmadı amh şu 0.01 sizce ne yapmali bu değerle hamile kalabilirmi bu değer yukselme imkani varmi çok istiyor ilk evliligi ve çok üzülüyor 2 ay ara verdi tekrar deniycek ekstra yapması gereken varmı
Evet görüyor duzenli ışte onun için çok üzülüyorum insalalh oda sizin gibi hamile kalır25 yaşında amh 0.03 teshisi ile tup bebeğe başladım impryl tablet kullandım hemde 3 ay. Bi etkisinin görmedim ve diğer arkadaşlarin söylediklerine katılmıyorum bence amh yükselmez. Bunu kabul etmiştim bi kere ama elimdeki en büyük cevherim adet oluşumdu. Ilk tup bebek deneyimim kimyasal gebelik oldu sonuc olarak negatif yani. Ikinci tup bek tedavim uzun sürdü çünkü her toplama da sadece bir yumurtam ya oluyodu ya olmuyodu. Yumurta biriktirip sonra transfer olacaktim. 3 ayda 3 yumurta biriktirdim. Ve son yumurtayı kenara koyunca ara vermek istedim ilaçlardan dolayı 30 kilo üstü aldım kendimi de saldim tabi. Doktor son yumurta toplanirken letu denilen bi ilacla takviye yaptı. Femara diye de duymus olabilirsiniz iki ilacta aynı. Bu ilacla destekledi son yumurta toplamami ve ben ara verdiğim ay eşimle bir kez iliski olmasina ragmen hamile kaldım. Çünkü femara meme kanseri ilaciydi ve yumurtaliklari yenileme costurma özelliği vardi. Eczaci olduğum içinde bu ilaci kullanmaya korkmadım. Şok oldum hamile kalmama çünkü rezervim yerlerdeydi ama o ay toplanmayan yumurtam mucizevi bi sekilde esimle iliski sirasinda tuttu suan 7 aylık hamileyim. Imkansiz degil ama asla tedavisini birakmasin pes etmesin. Ben normalden umidi kesmistim ve tedavi olmak bna terapi gibi geliyodu tek umut kapimdi. Bırakmasın tedavisini düzenli adet görüyorsa asla imkansız değil
25 yaşında amh 0.03 teshisi ile tup bebeğe başladım impryl tablet kullandım hemde 3 ay. Bi etkisinin görmedim ve diğer arkadaşlarin söylediklerine katılmıyorum bence amh yükselmez. Bunu kabul etmiştim bi kere ama elimdeki en büyük cevherim adet oluşumdu. Ilk tup bebek deneyimim kimyasal gebelik oldu sonuc olarak negatif yani. Ikinci tup bek tedavim uzun sürdü çünkü her toplama da sadece bir yumurtam ya oluyodu ya olmuyodu. Yumurta biriktirip sonra transfer olacaktim. 3 ayda 3 yumurta biriktirdim. Ve son yumurtayı kenara koyunca ara vermek istedim ilaçlardan dolayı 30 kilo üstü aldım kendimi de saldim tabi. Doktor son yumurta toplanirken letu denilen bi ilacla takviye yaptı. Femara diye de duymus olabilirsiniz iki ilacta aynı. Bu ilacla destekledi son yumurta toplamami ve ben ara verdiğim ay eşimle bir kez iliski olmasina ragmen hamile kaldım. Çünkü femara meme kanseri ilaciydi ve yumurtaliklari yenileme costurma özelliği vardi. Eczaci olduğum içinde bu ilaci kullanmaya korkmadım. Şok oldum hamile kalmama çünkü rezervim yerlerdeydi ama o ay toplanmayan yumurtam mucizevi bi sekilde esimle iliski sirasinda tuttu suan 7 aylık hamileyim. Imkansiz degil ama asla tedavisini birakmasin pes etmesin. Ben normalden umidi kesmistim ve tedavi olmak bna terapi gibi geliyodu tek umut kapimdi. Bırakmasın tedavisini düzenli adet görüyorsa asla imkansız değil
Istanbul maltepe universtesi prof doktor ümit ozekici. Kanal d doktorum programina ve diğer tüm programlar da mutlaka görmüşsünüzdürHangi hastane de tedavi gördünüz acaba
Benim sahsi dusuncem ama siz bilirsuniz ben o doktordan fayda kesinlikle gormedim ayrica cok kotu donemler gecirdim sayesinde tavsiye etmem kesinlikleIstanbul maltepe universtesi prof doktor ümit ozekici. Kanal d doktorum programina ve diğer tüm programlar da mutlaka görmüşsünüzdür
Aa ilkkez hakkında kötü bi yorum duydum doğrudur ama ben normal gebe Kalınca kendisini bıraktım zaten baska bi doktorda gebelik takibimi yaptırıyorum özel değilse bana özelden ne yaşadığınızı yazar mısınız ilk kez kötü biseh duydum şaşırdım ama olabilir biraz rahattiBenim sahsi dusuncem ama siz bilirsuniz ben o doktordan fayda kesinlikle gormedim ayrica cok kotu donemler gecirdim sayesinde tavsiye etmem kesinlikle
Istanbul maltepe universtesi prof doktor ümit ozekici. Kanal d doktorum programina ve diğer tüm programlar da mutlaka görmüşsünüzdür
35 yas altindaysan rapor geçer. Ama sgk anlaşmalı biyerde yaptırman lazım rapor için. Raporlu ilaclar en fazla 1000 1500 tutuyor. Rakamlarda ortalama 10bin tup bebek için. A sgk anlasmasiz yerde yaparsan kutu başı ilaçlar zaten 200 tlBende şuan doktor arayisindayim tahmini tüp bebek fiyatı nedir rapor geçiyor mu acaba
35 yas altindaysan rapor geçer. Ama sgk anlaşmalı biyerde yaptırman lazım rapor için. Raporlu ilaclar en fazla 1000 1500 tutuyor. Rakamlarda ortalama 10bin tup bebek için. A sgk anlasmasiz yerde yaparsan kutu başı ilaçlar zaten 200 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?