Konu erkek kardeşim

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.

Baskıcı bir tarz hissettim kadında.
Hayat müşterek olduğuna göre kadının bunu erkeğe yüklemesi de saçma.
Kadın çalışmıyor. Eski Eşinden geçiniyor. Evlenirsekte çalışmayacağım mecbur kalırsam çalışırım ama mecbur Bırakma diyor

Cevresi ile tanıştirmamasi biraz garip ama malum ülkem şartlarinda cok da garip gormedim,bosanmış bir kadın olarak yaşamanin getirisi!Yalniz Arsa meselesi biraz değısik geldi evlendikten sonra mı alinacak o kismi anlayamadim?
Hayır evlenmek istemiyor kadın.
Evlenmeden alalım beraber tapuya ortak isim yazdıralım Demiş kardeşim o sana Biçim istek erkek olarak Sen almalısın yarısını bana nasıl yüklersin Demiş.

Merhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
Bence hiç normal davranış değil yaptıkları. Kardeşiniz yol yakınken ayrılsın iki gün üzülür. Çocuğunun rıskını evlenmediği bir kadına neden yedirsin yahu

Hayır evlenmek istemiyor kadın.
Evlenmeden alalım beraber tapuya ortak isim yazdıralım Demiş kardeşim o sana Biçim istek erkek olarak Sen almalısın yarısını bana nasıl yüklersin Demiş.
Daha neler yahu,2. Evliligim ama eşimle flört ederken cafedeki cay parasini ödemesi bile rahatsiz ederdi!Kardeşiniz ne sıfatla tapuyu hanimefendiin üstune yapıp odemesini kendi üstlenecekmiş?

Kadın çalışmıyor. Eski Eşinden geçiniyor. Evlenirsekte çalışmayacağım mecbur kalırsam çalışırım ama mecbur Bırakma diyor

Şimd kadın çalışmıyorsa abinizin bunu teklif etmesi de normal değil.
Yan ilerki hayatta çocuklara mı baksın çalışsın mı
Onun da arsa talebi saçma .
Velhasıl istekler karşılıklı saçma
Bir kaç defa düşünüp taşınsınlar bence evlenme konusunu.

Sakın öyle hata yapmasın. Belli ki kardeşinizi kandırıyor. Bence kardeşiniz o kadını bıraksın. Arsa aldırmaya çalışan değilde, kardeşimizin gerçekten yanında olmak için seven biriyle beraber olsun.

Back
X