Belki uygun yerde açmadım başlığı ama diğer topiklerde gereken ilgiyi göremiyor malesef.
Sorunum saçlarım arkadaşlar. Ben 6 yıl röfle kullandım hatta son 3-4 yıldır platin olmasada platine yakın bir tondu. Yaklaşık 2 ay önce renk değiştirdim kendi rengime yakın bir renge döndüm, küllü kumrala. Hatta kendi rengime okadar yakın bir ton tutturdukki kuaförümle diplerden 4 parmak kadar kendi saçımı boyamadık ve renk farketmedi. Tabi zamanla aktı 1 ay içinde ama tatlı bi renk oldu yeşile falan dönmedi. 2 boyamada kuaförüm başka bir renge boyadı daha açık, tabi oda çabuk akacağından dolayı 3. boyayı ücretsiz yaptı son 2 boyamanın arası 15 gün ben istediğim için bukadar erken boyadı.
Ancak benim sorunum renk gitgide yeşilimtrak oldu ve dibimle epey farkediyor. Kuaförüm profesyöneldir, ona güveniyorum. Ama gitgide bu yeşillenmeye bi anlam veremiyorum. Küllü kumrala boyadı, ilk boyadığı renge boyamadığından mı yoksa saçımla alakalı bi sebepten dolayımı böyle akıyor ve çirkin bir renk alıyor anlamadım. Bu gidişle alıcam bi kahve boya boyicam, çok canım sıkıldı bu duruma. sevmem öyle durmadan renk değiştirmeyi kendi rengime yakın olsun diple uğraşmayayım dedim ama bu yeşilimtrak hallerini sevmedim hiç.
Sizce bu durum neden kaynaklanıyor olabilir, bu yeşilimtraklığı nasıl giderebilirim, boyadıkça gidermi, küllü kumral değilde sadece kumrala mı boyamalıyım.
İlk boyadığım hali ve ondan 1 ay sonraki halini paylaşıyorum arkadaşlar. Şuanda dahada farklı. Ben ilk boyadığım hali gibi olsun istiyorum.
2. RESİM İLK BOYANMIŞ HALİ.Şimdiden teşekkürler.