konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.

DRASL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
2
0
1
40
2 Haziran 2016 tarihinde Ankara Etlik Antares AVM'den Siemens bayiiden buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi satın aldım.Bana 15 gün teslim süresi bilgisi verildi. 15 gün dolduğunda tekrar aradım. 19.haziran 2016 kesin teslim süresi denildi. Ben kişilerin güvensiz olduğunu düşünüp 18 Haziran'da tekrar aradım. Yarın kesin teslim sorun yok dediler. Bugün ayın 22 oldu hala ürünümü teslim almadım. Bayiden görüştüğüm kişiler sürekli yalan söyleyip beni oyalamaya çalışıyor. Ramazan günü buzdolabı olmadan çok zor durumda kaldım. müşteri hizmetleri talebiniz değerlendiriliyor diye günlerdir beni oyalıyor.
böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?
yasal yaptırımlarla ilgili bilgi sahibi olan kişiler beni bilgilendirirse sevinirim

Bukadar uzun sürede teslimatmı olurmuş.eğer çok mağdur olmayacaksanız gidin ve iptal edeceğinizi artık almak istemediğinizi ve para iadesi istediğinizi söyleyin.

mağazayı yanınız da en az 2 erkekle basacaksınız ağzınıza geleni küfür etmeden tabii sayacaksınız bizim halkımız bu dilden anlıyor çoğu zaman sorununuz anca öyle çözülür

Siemens in kendi cagri merkezini ara, bayiyi sikayet et. Sonrada iptal et aldıklarını. Sorun cikar iptal almazlar, urunu vermezlerse kaymakamliklarda tuketici hakem heyeti var oraya sikayet et.

2 Haziran 2016 tarihinde Ankara Etlik Antares AVM'den Siemens bayiiden buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi satın aldım.Bana 15 gün teslim süresi bilgisi verildi. 15 gün dolduğunda tekrar aradım. 19.haziran 2016 kesin teslim süresi denildi. Ben kişilerin güvensiz olduğunu düşünüp 18 Haziran'da tekrar aradım. Yarın kesin teslim sorun yok dediler. Bugün ayın 22 oldu hala ürünümü teslim almadım. Bayiden görüştüğüm kişiler sürekli yalan söyleyip beni oyalamaya çalışıyor. Ramazan günü buzdolabı olmadan çok zor durumda kaldım. müşteri hizmetleri talebiniz değerlendiriliyor diye günlerdir beni oyalıyor.
böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?
yasal yaptırımlarla ilgili bilgi sahibi olan kişiler beni bilgilendirirse sevinirim
Antares ankara etlik kasalardaki yerdi sanırım.
Ordan başka bir mağaza bana bozuk elektronik bir mal saatti. Değişimi tam 1 yil sonra sağlandı
Bu arada ben zaten yenisini almıştım.

Back
X