• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu hakkında yeni gelismeler oldu

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar bi önceki konudan beni biliyorsunuz 3 ay evli kaldim geçimsizlik eşim bn senden sogudum boşanmak istiyorum dedi bir ay oldu ses çıkmayınca biz dava açtık babası amcamın yanına gitmiş anlaşmalı boşanma yapalım demiş bunun için biz açtığımız için talepte bulunmamız lazım arabayı düğündeki takılardan aldik üstüne kredi çektiler çoğu bizimdi 500 milyar istedik arabayi satip öyle verelim dedi avukat parayı getirmeden şerhi kaldirmam dedi 33 yassina gelmis kendini savunmayan pasif biri bide para vermeyelim demiş bedava ya geyirmeye çalışıyorlar sizcede öyle degilmi

Arkadaşlar bi önceki konudan beni biliyorsunuz 3 ay evli kaldim geçimsizlik eşim bn senden sogudum boşanmak istiyorum dedi bir ay oldu ses çıkmayınca biz dava açtık babası amcamın yanına gitmiş anlaşmalı boşanma yapalım demiş bunun için biz açtığımız için talepte bulunmamız lazım arabayı düğündeki takılardan aldik üstüne kredi çektiler çoğu bizimdi 500 milyar istedik arabayi satip öyle verelim dedi avukat parayı getirmeden şerhi kaldirmam dedi 33 yassina gelmis kendini savunmayan pasif biri bide para vermeyelim demiş bedava ya geyirmeye çalışıyorlar sizcede öyle degilmi

Ay senin bu gozlerindeki dolar isareti ne olacak ya? Yazik ben bundan sonraki adam icin uzulmeye basladim. Bu adamla bosanmaniza asiri uzuldum cunku birbirinize cok benziyordunuz.

İstisnasız herkes yapma dedi konuyu görünce hiç şaşırmadım ama demen ki yaşayıp görmek lazımmış. Hakkınızda hayırlısı umarım kolay atlatırsınız.

Onlar bir şeyler vermiyerek sizin dediginiz gibi geyirmeye calisiyolar

Sizde almaya çalışarak

ne bileyim kişiden kişiye değişir galiba onlardan gelicek para da pulda batsın der çeker giderim ben

bir kuruşu hayır getirmez

Ha kadının mihri denen durum var altın inci gibi şeyler onları alır bavulumu toplar canım ceheneme derdim

Sizde almaya çalışarak

ne bileyim kişiden kişiye değişir galiba onlardan gelicek para da pulda batsın der çeker giderim ben

Ha kadının mihri denen durum var altın inci gibi şeyler onları alır bavulumu toplar canım ceheneme derdim
Araba 500 bine alındı 400 bini bizden kullanmasın mikrop

Sizde almaya çalışarak

Arabayı 500 bine alındı 400 bini bizim benden gidenin haddi hesabı yok elbiseye kadar bn aldım para yok dedi hep versin walla o bana acımadı bnde ona acimicam

Back
X