- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
- 108
- Konu Sahibi regarde-moi
-
yok opusmeleri konusunda esime hicbirsey soylemedim. Kv ye zaten söylemem. Ben icten ice buruklugunu hissediyorum sadece. Insan azicik dikkat eder. Etseler ne güzel olur yani.Amaannn bırak ana oğul öpsün dursun birbirini. Boş yere adını kıskanca çıkarma.
Cevabiniz için çok teşekkür ederim. Peki ama sizce ne yapabilirim. Nasil hareket etmem gerektiğini gerçekten bilmiyorum.Esinde gram olgunluk yok. Annesi vefat etmis birine misilleme yapmak cok basitce bir hareket. Karisin sen dusmani degil.
Cevabiniz için çok teşekkür ederim. Peki ama sizce ne yapabilirim. Nasil hareket etmem gerektiğini gerçekten bilmiyorum.
Ben de soguyorum bunlari gordukce. Yapilan sey nispet degil aslında ama bu kadar dusuncesizligi kaldiramiyorum. Sey ben üzülüyorum da cok sarilmasaniz dememi mi bekliyorum acaba. Bunu soylemis olsam ne yapip edip uste cikar. Yapar.Ben bu konularda fazla tepki veriyorum bana sormasan daha iyi. Ama boyle bir kocadan soguyacagim kesin. Arkami yasladigim adam bana anasiyla nispet yapiyor yani daha neler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?