Bana bariz kotu davraniyorlar diyemem ama bazen an oluyor bana cok ters gelen bisiye sirf uyum saglamak ,cikintilik yapmamak icin ok diyebiliyorum.veya kendi iclerinde celistikleri bi an oluyor bi soyledikleri bi soylediklerini tutmuyor,oyle anlarda fikrimi belirtmek istiyorum,ben sessiz kalinca ya da yanlis anlasilmiyim diye nezaketen onaylayinca beni de kendileri ile ayni safta saniyolar.bazen takilmiyorum ama bazen niye soylemedim,niye asil fikrimi belirtmedim diye kendi icimde savasiyorum.Sana karşı nasıl davranıyorlar ki sen bu kdr üzülüyorsn ?
Hayatını neden başkalarına göre yönlendiriyorsn ki ısrarla, hiç gerek yok kötü veya iyi fikrini belirtmen gerekiyor ... Madem çok sivrisin o zaman tebessüm ederek belirt biraz olsun sivrilik batmaz :) böyle çok ezilirsin benden demesiBana bariz kotu davraniyorlar diyemem ama bazen an oluyor bana cok ters gelen bisiye sirf uyum saglamak ,cikintilik yapmamak icin ok diyebiliyorum.veya kendi iclerinde celistikleri bi an oluyor bi soyledikleri bi soylediklerini tutmuyor,oyle anlarda fikrimi belirtmek istiyorum,ben sessiz kalinca ya da yanlis anlasilmiyim diye nezaketen onaylayinca beni de kendileri ile ayni safta saniyolar.bazen takilmiyorum ama bazen niye soylemedim,niye asil fikrimi belirtmedim diye kendi icimde savasiyorum.
yazdıklarını 2 kere okudumBana bariz kotu davraniyorlar diyemem ama bazen an oluyor bana cok ters gelen bisiye sirf uyum saglamak ,cikintilik yapmamak icin ok diyebiliyorum.veya kendi iclerinde celistikleri bi an oluyor bi soyledikleri bi soylediklerini tutmuyor,oyle anlarda fikrimi belirtmek istiyorum,ben sessiz kalinca ya da yanlis anlasilmiyim diye nezaketen onaylayinca beni de kendileri ile ayni safta saniyolar.bazen takilmiyorum ama bazen niye soylemedim,niye asil fikrimi belirtmedim diye kendi icimde savasiyorum.
Ben de siz gbiyim aynen konu eşimin ailesiKendimde bir turlu degistiremedigim bir konu var. Ben elestirilmekten cok korkuyorum galiba.Benim bilincli ya da bilincsz olarak sergiledigim bazi tavirlar veya soyledigim sozler yanlis anlasilir diye endise duyuyorum.ozellikle esimin ailesine karsi durum boyle. Cok fazla hassasiyet gosteriyorum, haliyle de hassasiyet bekliorum dolayisi ile de cok uzuluyorum.ama uzuntumu bastirmak yerine biraz olsun uslubumu bozmadan ,sakince ,korkmadan dusuncemi soyleyebilsem,kirildgimi ,yada onlardan kaynakli canimi sıkan konulari onlara soyleyebilsem belki kafama bu kadar takmyacagim.bunun yerine uzuntumu icime atip kafaya takiyorum,bazen ofke patlamasi yasayabiliyorum.sanki aninda cevap verip hosuma gitmeyen her neyse o an dile getirirsem terbiyesizlik yapan,cok konusan ,herseye burnunu sokan vs gibi yakistrmalar arkamdan yapilir diye endise ediyorum.ben sinirli biriyim eger cok damarima basilirsa tarzim degisir,ben istiyorum ki uslubumu bozmadan aninda cereyan eden can sıkıcı durumlara mudahale etmek istiyorum.galiba sorunun asil kokeni baskalarinin ne dusundgune cok takilmam , esimin ailesyle yuz yuze baktgimiz ve arada
esim oldgu icin hep alttan aliyormusum ,her durumda sessiz kalan,yonetilen taraf oluyormusum gibi geliyor.ve bunu dusundukce canim sıkılıyor, bakis acimi nasil degistrebilirim,tecrubelerinzle brlikte tavsiyelerinizi bekliorum..
Aynen yaa.. o vurdumduymazlik ve verdigin cevaptan dolayi umursanmamak cok can sıkıcı.. hicbirseye alinmiyor cevap vermiyorlar cidden karsilik verseler daha az yerim kendimi herhalde....Ben de siz gbiyim aynen konu eşimin ailesi
Ben anında cevap veririm susmam ama karsımdakiler hep yüzsüzlüğe vurur, kızmaz,alınmaz bu daha da canımı sıkıyor
Yani ben anında tepkimi koysam da onları gördükten snr aylarca etkisi devam ediyor
Hep içimden kendi kendime onlarla konusuyorum
Sizinkilerde mi öyleAynen yaa.. o vurdumduymazlik ve verdigin cevaptan dolayi umursanmamak cok can sıkıcı.. hicbirseye alinmiyor cevap vermiyorlar cidden karsilik verseler daha az yerim kendimi herhalde....
Benimki de fena.. aşiri derecede bilmis kendisi.. her ama her konu hakkinda muhakkak bir bilgisi var sacma olsun olmasin illa konusacak bastiracak karsindakini bi sus be kadin yani biseye de atlama da..Sizinkilerde mi öyle
Bnm kv mesela her seferinde ececim ben cok fedakar anneyim der
Sürekli söyler bunu
Ben de gecenlerde dayanamadım ne fedakarlık yaptın oğlun için ben hiçbirsey göremedim de dedim
İçimi allah biliyor yavrum dedi kahkahayı bastı
Kendisi burcunu anlatırken
Benim burcumdakiler sok saf salak olur
Hep ezilirler falan dedi
Ben de dedim ki saf olmazlar kurnaz olurlar ama saf ayagına yatarlar dedim
Kadın yine bozulmadı
Bozan benim bozulmadı diye bozulan da benim
Kendileri ile mesafe koyamıyorım arama
Kadını 8 ay aramadım
Hala gelidğinde boynuma sarılıyor
Benimki de fena.. aşiri derecede bilmis kendisi.. her ama her konu hakkinda muhakkak bir bilgisi var sacma olsun olmasin illa konusacak bastiracak karsindakini bi sus be kadin yani biseye de atlama da..
Onlardan gormus gecirmis baska hic kimse bu dunyada yok malesef,.
cocugu yediririm arkami donerim kalan birkac kasigi zorla sokmaya calisir napiyosunuz verme kusar derim gel ben icerde yedireyim yavrumu der alirim cocugu elinden, iceriden seslenir cay koydum gel sogutma
yaklasik 1,5 senedir ne ararim ne sorarim iki gunde bir arar canim cicimli muhabbetler..
Gecen gun davet etmis yemege esim unutmus soyleneyi bana, ogleden sonra aradi benim haberim yok dedim hem yemek yaptim yarin geliriz dedim yarim saate yakin tlfda israr ettikten sonra sinir krizi gecirmek uzereyken ben aa yemek yaptim diyorum niye israr ediyorsunuz 1 ay sonra degil yarin gelicez diyip baya bi bozduktan sonra kesin birkac gun aranmam diyip de ertesi gunun sabahi aranmam....
Gercekten saka gibi.. bazen kendimle celistigim oluyor cunku kendimi onunla koyu bir sohbette bile bulabiliyorum , yiyorum yiyorum kendimi bitiriyorummm kimseye de bisey olmuyorr olan bir tek bana ve sagligima oluyorr...
Cok guldum ya ne yapicaz böyle hic bilmiyorum.. diyorum ki Allah im evlenmeden once ne sakin huzurlu bi hayatim vardi simdi isim gucum onlar.. Yanimda olmasalar dahi beynimin icinde surekli onlar var, kendimi onlarla surekli diyalog halinde buluyorum laf yetistiriyorum kendimce sunu soyleyecem bunu yapacam diye dusunurken buluyorum.. Benim sinavim sade ve sadece esimin ailesi oldu buna gercekten inanamiyorum..
Gercekten saka gibi.. bazen kendimle celistigim oluyor cunku kendimi onunla koyu bir sohbette bile bulabiliyorum ,
bu yazdığın son cümle var ya , bunu aynen ben de yaşıyorum.
bazen özelimi anlatırken kendımı kaptırıp gidiyorum
biz de 8 aydır görüşmüyorduk ( konu açmıstım hatta burda )
haftasonu geldıler
ketum olacagım dıye söz verdım kendıme ama olamadım
senin kv ile benimki çok benzıyor
ben de asla aramam , anlarlar derim ama anlamıyorlar
yılbasında da aramadım , ertesi gün eceyı ver yenıyılını kutlayayım dıye eşimden istiyor benı telefona
kardesim ben seninle konusmak ıstesem ararım değil mi?
facede özel gunlerı olur
dgunlerı , işte gorumcemın cocuklarının karne gunlerı, ıvırzıvır
kendılerını 3 senedır facede de yok sayıyorum
ne bir begen e basarım ne yorum asla yapmam
sadece ekiler
ben bir foto eklesem , anında altına kalp koyuyorlar bana
Ya bi çekilin gidin , bi anlayın ya di mi ama yok.
Senınkı de aynı hesap, burcu ne kv denın , benımkı terazi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?