Kendimde bir turlu degistiremedigim bir konu var. Ben elestirilmekten cok korkuyorum galiba.Benim bilincli ya da bilincsz olarak sergiledigim bazi tavirlar veya soyledigim sozler yanlis anlasilir diye endise duyuyorum.ozellikle esimin ailesine karsi durum boyle. Cok fazla hassasiyet gosteriyorum, haliyle de hassasiyet bekliorum dolayisi ile de cok uzuluyorum.ama uzuntumu bastirmak yerine biraz olsun uslubumu bozmadan ,sakince ,korkmadan dusuncemi soyleyebilsem,kirildgimi ,yada onlardan kaynakli canimi sıkan konulari onlara soyleyebilsem belki kafama bu kadar takmyacagim.bunun yerine uzuntumu icime atip kafaya takiyorum,bazen ofke patlamasi yasayabiliyorum.sanki aninda cevap verip hosuma gitmeyen her neyse o an dile getirirsem terbiyesizlik yapan,cok konusan ,herseye burnunu sokan vs gibi yakistrmalar arkamdan yapilir diye endise ediyorum.ben sinirli biriyim eger cok damarima basilirsa tarzim degisir,ben istiyorum ki uslubumu bozmadan aninda cereyan eden can sıkıcı durumlara mudahale etmek istiyorum.galiba sorunun asil kokeni baskalarinin ne dusundgune cok takilmam , esimin ailesyle yuz yuze baktgimiz ve arada
esim oldgu icin hep alttan aliyormusum ,her durumda sessiz kalan,yonetilen taraf oluyormusum gibi geliyor.ve bunu dusundukce canim sıkılıyor, bakis acimi nasil degistrebilirim,tecrubelerinzle brlikte tavsiyelerinizi bekliorum..
esim oldgu icin hep alttan aliyormusum ,her durumda sessiz kalan,yonetilen taraf oluyormusum gibi geliyor.ve bunu dusundukce canim sıkılıyor, bakis acimi nasil degistrebilirim,tecrubelerinzle brlikte tavsiyelerinizi bekliorum..