Konu kesem

Tgc Ylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
13
1
36
30
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum o yüzden buranın acemisiyim benim adet tarihine göre kesem 6 haftalık ama ultrasona göre 6 hafta 6 günlük henüz bebeği göremedik doktor kesenin gelişimi güzel haftaya görünür dedi. Başınıza geldimi acaba daha önce düşük ve dış gebelik geçirdim inşallahh bu sefer bişey olmaz

6+6 ise kalp dahi görünürdü aslında yolk göründü mü peki? Sata göre tarih alıyorlar ama döllenme tarihi farklı olabilir ondandır değişkenlik ama bnce bebek görünmeliydi

Mrb canım bende 6+3 de gittim bebek var ama kalp atışları yok dedi başlamamış dedi 7 ağustos da tekrar gidecem hep moral veriyorm kendime başlar geç döllenmedir diye umarım seninki de öyledir sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

6+6 ise kalp dahi görünürdü aslında yolk göründü mü peki? Sata göre tarih alıyorlar ama döllenme tarihi farklı olabilir ondandır değişkenlik ama bnce bebek görünmeliydi
Aslında iki gün önce devlete gittim gördük kalp atışını görmedik ama doktor küçük daha bekleyelim dedi ama bugün özele gityim görmedi anladim

İnşallah canım adet tarihine göre 6 haftalık ama kese 6+6 görünüyo doktor güzel haftaya görünür dedi inşallah görünür

İnşallah canım adet tarihine göre 6 haftalık ama kese 6+6 görünüyo doktor güzel haftaya görünür dedi inşallah görünür
Bende şimdi 9+3 üm ama kalp atışları başladı mı henüz bilmiyorm inşallah Rabbim gönlümüze göre versin

Daha küçük herkesin 5-6. Haftada kalp atışı kesin görünür diye birsey dememek lazim. Bende ilk öğrendiğimde 6 haftalikti. 8. Haftada kalp atışina bakariz dedi. Oyle de oldu.

Daha küçük herkesin 5-6. Haftada kalp atışı kesin görünür diye birsey dememek lazim. Bende ilk öğrendiğimde 6 haftalikti. 8. Haftada kalp atışina bakariz dedi. Oyle de oldu.
Aynen öyle geç döllenme vs.oluyo üstelik her gebelikte kendine özgü değişiklik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…