ElifMavi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 546 -503 98 9 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #1 Burda açtığım tüm konuları silmek istiyorum nasıl oluyor destek falan da yok
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.786 528 9 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #2 Silemiyorsunuz maalesef
ElifMavi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 546 -503 98 9 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #3 Orangegreysky .!.: Silemiyorsunuz maalesef Genişletmek için tıkla... E çok saçma değil mi herkesin görmesini istemiyorum belki
Orangegreysky .!.: Silemiyorsunuz maalesef Genişletmek için tıkla... E çok saçma değil mi herkesin görmesini istemiyorum belki
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.018 En iyi cevaplar 3 80.786 528 9 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #4 Elif dag .!.: E çok saçma değil mi herkesin görmesini istemiyorum belki Genişletmek için tıkla... Üye olurken kabul ettiğiniz kullanım sözleşmesinde yazıyor silinmeyeceği, görmesini istemiyorsanız baştan sormayacaksınız maalesef. Nickinizi değiştirip profilinizi de gizlerseniz belki daha iyi olur
Elif dag .!.: E çok saçma değil mi herkesin görmesini istemiyorum belki Genişletmek için tıkla... Üye olurken kabul ettiğiniz kullanım sözleşmesinde yazıyor silinmeyeceği, görmesini istemiyorsanız baştan sormayacaksınız maalesef. Nickinizi değiştirip profilinizi de gizlerseniz belki daha iyi olur