- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi yalniz_lady
-
Gercektnmi ne bilim google aramalarinda bile cikiyorda silmek istdmbildiğim kadarıyla silemiyorsunuz
Gercektnmi ne bilim google aramalarinda bile cikiyorda silmek istdm
Hmm anladim cok tesekkur ederim yardiminiz icin..ben bir yontembuldm paylastgm gonderiyi duzenle yapym heosini silip bir gulen yuz yapip kaydediyom simdi oyle yaptim
Arkadaşlarımız size silinmesinin yasak olduğunu söyleyip ilgili linki de ekledikleri halde siz bir yol buldum hepsini silip gülen yüz yaptım diyorsunuz, yaptığınız yasak, tüm sildiğiniz konular geri getirilecek ve sizde kurallara uymadığınız için uyarı alacaksınız maalesef.Hmm anladim cok tesekkur ederim yardiminiz icin..ben bir yontembuldm paylastgm gonderiyi duzenle yapym heosini silip bir gulen yuz yapip kaydediyom simdi oyle yaptim
EBirazdanda sana yapacaklar gülenyüzü.
Evet bir gunluk erisim cezasi aldimArkadaşlarımız size silinmesinin yasak olduğunu söyleyip ilgili linki de ekledikleri halde siz bir yol buldum hepsini silip gülen yüz yaptım diyorsunuz, yaptığınız yasak, tüm sildiğiniz konular geri getirilecek ve sizde kurallara uymadığınız için uyarı alacaksınız maalesef.
YapTilar ceza yedim bir gunluk erisememe cezasiBirazdanda sana yapacaklar gülenyüzü.
Y
YapTilar ceza yedim bir gunluk erisememe cezasi
Geçmiş olsun
Sagol :)Geçmiş olsun